More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Το εστιατόριο Le Pavillon υποδέχεται το Κτήμα Γκόφα σε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας
  • TASTE

Το εστιατόριο Le Pavillon υποδέχεται το Κτήμα Γκόφα σε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας

  • 16.07.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Η συνάντηση του Κτήματος Γκόφα με τον σεφ Jean Charles Metayer  υπόσχεται ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι στο Le Pavillon.

Το εστιατόριο Le Pavillon στο Χαλάνδρι, του πολυβραβευμένου Γάλλου σεφ Jean Charles Metayer, έχει τη χαρά να φιλοξενήσει την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, το καταξιωμένο Κτήμα Γκόφα, για μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας. Η συνύπαρξη αυτή θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές από τις κορυφαίες ετικέτες του Κτήματος, συνοδευόμενες από ένα γαστρονομικό μενού, ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση.

Ο σεφ Jean Charles Metayer, με την απαράμιλλη τεχνική του, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μενού πέντε πιάτων, κάθε ένα από τα οποία έχει συνδυαστεί με ένα διαφορετικό κρασί του Κτήματος Γκόφα. Το μενού του σεφ Metayer έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να αναδείξει τις γευστικές πινελιές και τις αρωματικές νότες κάθε κρασιού, δημιουργώντας έτσι μια συναρπαστική αλληλουχία γεύσεων. Ο συνδυασμός των εκλεκτών κρασιών και των προσεγμένων πιάτων υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία στους επισκέπτες.

Αναλυτικά το μενού της  Βραδιάς

Amuse-Bouche | Bread & Butter

1ο Πιάτο:
Σαλάτα σελινόριζας με μαριναρισμένες γαρίδες και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
Συνδυάζεται με: Mythic River White Dry P.G.I. Malagousia 2013 Κτήμα Άλφα

2ο Πιάτο:
Χτένια με πράσα σε σάλτσα με ελιές, ντομάτες και miso
Συνδυάζεται με: Orange Kidonitsa White Dry Varietal Koidonitsa 2013 Κτήμα Άλφα

3ο Πιάτο:
Λαβράκι και χόρτα σε σάλτσα σαμπαγιόν σαμπάνιας
Συνδυάζεται με: Mythic River Rosé Dry P.G.I. Agiorgitiko & Syrah 2008 Κτήμα Άλφα

4ο Πιάτο:
Μοσχάρι σιγομαγειρεμένο με ξηρά δαμάσκηνα, μελιτζάνες και κάσιους
Συνδυάζεται με: Themelio Nemea Reserve Red Dry P.D.O. Agiorgitiko 2009 Κτήμα Άλφα

Επιδόρπιο:
Όλα για τα αμύγδαλα
Συνδυάζεται με: Vin de Zennes Naturally Sweet Wine Agiorgitiko 2009 Κτήμα Άλφα

Mignardise

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γεύση, ποιότητα και μοναδική ατμόσφαιρα στο Le Pavillon, με την υπογραφή του σεφ Jean Charles Metayer και τα εξαιρετικά κρασιά του Κτήματος Γκόφα.

Τιμή μενού κατά άτομο (μαζί με το κρασί) 75 ευρώ.

Le Pavillon | Περικλέους 31,  Χαλάνδρι,  210 6815774

www.lepavillon.gr

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Le Pavillon
  • Le Pavillon εστιατόριο

You May Also Like

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025
Il Giardino Segreto
View Post
  • TASTE

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 11.06.2025
Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes  
View Post
  • TASTE

Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.05.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok