Μίνιμαλ, ζεν διακόσμηση που χαλαρώνει τις αισθήσεις!

 

Όταν η ιδιοκτήτρια αυτού του σπιτιού το αγόρασε το 2018, ζήτησε από τη φίλη της και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Jennifer Castle, να τη βοηθήσει να το μετατρέψει σε ένα σπίτι Ζεν για εκείνη και τις δύο έφηβες κόρες της. Η Jennifer ξεκίνησε τις εργασίες, βάφοντας τα παλιά πατώματα μαύρα, όλους τους τοίχους λευκούς και κύριος στόχος ήταν να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια εστίασε στο να το κάνει ένα μέρος φιλόξενο, όπου όλοι οι φίλοι θα αισθάνονται ευπρόσδεκτοι σαν το σπίτι τους.

Η κουζίνα σε στυλ λευκού shaker τοποθετήθηκε έτσι ώστε η παρασκευή των γευμάτων να γίνεται με άνεση και ταυτόχρονα να αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία.

Όλοι οι χώροι διακοσμήθηκαν με έπιπλα σε λευκό και φυσικό χρώμα ξύλου, ενώ τα υφάσματα που επιλέχθηκαν ακολούθησαν την παλέτα των απαλών ουδέτερων αποχρώσεων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ήρεμο, ζεν σπίτι που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το καταπράσινο περιβάλλον. Είτε βρίσκεσαι μέσα, είτε βρίσκεσαι στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού η χαλαρή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη παντού.

 

DO14DO1

DO0 copy

DO01 copy

DO02

DO5

DO12

DO15

DO10

DO11

DO16

FacebookTwitterTumblrPinterest