Και deli και κάβα και κρεοπωλείο και bar-restaurant. Αυτό είναι το La Meat Maison στην Κηφισιά …ένας μαγικός κόσμος για τους λάτρεις του κρέατος!

 

Με φινετσάτη casual ατμόσφαιρα μητροπολιτικού μπιστρό, το ολοκαίνουργιο concept κατάστημα της La Meat Maison στην Κηφισιά είναι ο νέος τόπος συνάντησης των βορείων προαστίων, όπου ο έρωτας για τις ποιοτικές κοπές κρέατος μετατρέπεται σε μόνιμη ιστορία αγάπης για εκλεκτές καθημερινές αγορές και γεύματα.

Στο νέο La Meat Maison, ο βασιλιάς είναι πάντα το κρέας και εξακολουθεί να είναι νοστιμότατα… μαρμαρωμένος!

 

lmm-store-0008

 

Στα ράφια του φιγουράρουν οι πιο ντελικάτες γεύσεις που υπογράφουν τα i Frati και Fine Foods Collection.  Στο γυάλινο κελάρι του, θα βρεις μερικές από τις πιο ευγενείς διεθνείς ετικέτες κρασιών. Στα ενδότερα, μια συλλογή θησαυρός από κοπές κρέατος της La Meat Maison ελκύει το καταναλωτικό ενδιαφέρον. Και στον καταπράσινο κήπο του στήνεται κάθε βράδυ ένα γευστικότατο catwalk, από  όπου παρελαύνουν οι καρνιβορικές -και όχι μόνο-  δημιουργίες που υπογράφει ο head chef Δημήτρης Κατριβέσης.

 

IMG_9172

 

Στο 500 τετραγωνικών concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά, στον κεντρικό δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη, τα fine shopping και fine dining ενώνονται εις σάρκα μία και απολαμβάνονται σε ένα τόσο… Maison χαλαρό περιβάλλον.

 

IMG_8145

 

Στο La Meat Maison οι καθημερινές αγορές γίνονται μια ευχάριστη εμπειρία, που ξεκινά από τους meat knights του καταστήματος, οι οποίοι θα σε ξεναγήσουν στις αποκλειστικές εισαγωγές, όπως τα Umami Olive-Fed Pork και Olive-Fed Wagyu, τα The Black angus από την Ουρουγουάη και τα ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever, που φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας Label Rouge.

 

IMG_8115

 

Στη συνέχεια, οι food reformers θα αναλάβουν να σε βοηθήσουν να διαλέξεις από τα ράφια ποια καρυκεύματα, ποιο λάδι, ποια συνοδευτικά  ή ακόμα και ποια από τις προτάσεις έτοιμων φαγητών ή κρύων κοπών είναι αυτά που θα αναβαθμίσουν τη γεύση του καθημερινού τραπεζιού σου.

 

IMG_8080

IMG_8084

 

Την ίδια ώρα ο sommelier της La Meat Maison, Γιάννης Μαντάς και η εκπαιδευμένη ομάδα του, θα σε μυήσουν στο γυάλινο δωμάτιο, όπου φυλάσσονται εκατοντάδες διεθνείς ετικέτες, όπως Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean κ.ά, προκειμένου να εντοπίσετε μαζί αυτό το κρασί που θα δημιουργήσει το perfect match με τις αγορές σου.

 

LMM-DELI

IMG_8202

 

Φέρνοντας τη φιλοσοφία “σου προτείνουμε ότι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ότι σου προτείνουμε” η ανοιχτή κουζίνα αναλαμβάνει να μετατρέψει, κατά τις βραδινές ώρες, την παραπάνω δέσμευση της La Meat Maison σε πράξη. Είναι εδώ που ετοιμάζονται τα μοναδικά πιάτα του head chef Δημήτρη Κατριβέση. Η ανατρεπτική Olive Fed Wagyu πίτσα ή τα Olive Fed Wagyu burgers, τα Umami tacos και φυσικά η Olive Fed κοπή – πρόταση της εβδομάδας, είναι μερικά μόνο από τα δημιουργικά πιάτα, μαζί με τα δροσιστικά κρασιά αλλά και τα smothies και τον καφέ Taf που σερβίρονται στην καταπράσινη ζώνη του εστιατορίου του καταστήματος.

 

IMG_8099

IMG_8242

IMG_9174

IMG_9175

 

Στο νέο concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά, το κρέας είναι μόνο η αφορμή για να μετατραπεί αυτό το σημείο στο καθημερινό com-meat-ment σου με την ποιότητα και την απόλαυση της γεύσης.

 

 

Λίγα Λόγια για το brand La Meat Maison

 

Θα μπορούσες να μας αποκαλέσεις εύκολα «Λάνσελοτ του κρέατος», «Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας», «Van Gogh του meat cutting»… Η ομάδα του La Meat Maison, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είμαστε οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία  και την διαρκή αναζήτησή μας για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.

Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.

Απευθυνόμενοι τόσο στο χονδρεμπόριο όσο και στη λιανική πώληση, εμείς οι άνθρωποι του La Meat Maison έχουμε μία αποστολή: να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.

 

 


La Meat Maison Κηφισιά

Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά

Για παραγγελίες και κρατήσεις: 210 8087372, 8085183

FacebookTwitterTumblrPinterest