Ζήστε την εμπειρία μιας πολυβραβευμένης κιβωτού εκλεπτυσμένων γεύσεων και ποιοτικών εμπειριών πλάι στο κύμα!

.

Στο πιο όμορφο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στα Αστέρια Γλυφάδας, το ARK, μία πρόταση του Ομίλου Παπαθεοχάρη, αποτελεί ένα hot spot που τα έχει όλα: λιτή απέριττη αισθητική, μαγευτική θέα, υψηλό επίπεδο γεύσεων και εκλεκτή λίστα με ευφάνταστα cocktails και σπάνια coffee blends. Οι αποικιακοί τόνοι στο ντεκόρ και η κοσμοπολίτικη αύρα με θέα στη θάλασσα, το κατατάσσουν σε έναν all day χώρο ποιοτικών εμπειριών πλάι στο κύμα, σε μια  από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην παραλίας της Γλυφάδας.

Η γαστρονομία του ARK φέρει την υπογραφή του εξαιρετικού Γιάννη Μπαξεβάνη, ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες chef με πολλαπλές βραβεύσεις στην Ελλάδα (Χρυσοί Σκούφοι και “Σεφ της Χρονιάς”) και τον τίτλο “Chef του μέλλοντος” από την Παγκόσμια ακαδημία Γαστρονομίας.

Στο ARK έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μια πολυβραβευμένη κιβωτό εκλεπτυσμένων γεύσεων, να δοκιμάσετε ξεχωριστά πιάτα και να τα συνδυάσετε με μεγάλη ποικιλία ετικετών κρασιών, μπύρας και αποσταγμάτων από Έλληνες παραγωγούς και μικρές βιολογικές μονάδες.

.

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα

ARK ΓλυφάδαARK ΓλυφάδαARK Γλυφάδα

ARK ΓλυφάδαARK Γλυφάδα

 

Η φιλοσοφία

Στο ARK, καθημερινά φροντίζουν να φέρνουν διαλεχτές πρώτες ύλες στο πιάτο σας, απ’ όλη την Ελλάδα! Άλλωστε είναι ένα εστιατόριο που είχε την τιμή και την χαρά να βρίσκεται ανάμεσα στα 34 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, αποσπώντας το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για 4 συνεχόμενες χρονιές από το 2016 έως σήμερα και αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του.

«Είμαστε περήφανοι για τη διάκριση αυτή καθώς η ομάδα του Ark με την διεύθυνση του chef ∆ημόπουλου Φίλιππου και πάντα υπό την επίβλεψη του chef μας Γιάννη Μπαξεβάνη, στοχεύει στο να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες μας μέσα από την υψηλή ποιότητα ελληνικών πρώτων υλών».

.

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα

.

Το καπρίτσιο του chef

Μια μοναδική εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι, ακριβώς μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα, αφεθείτε στην προσωπική περιποίηση του chef, αποκλειστικά για εσάς και την παρέα σας. Παρακολουθείστε τον καθώς ετοιμάζει μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις για εσάς. Ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική θάλασσα συνδυασμένα με ολόφρεσκα ελληνικά προϊόντα θα σας παρασύρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσεων.

.

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα

.

Symposio at ARK:  Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα

Δώδεκα βραβευμένοι σεφ, δώδεκα εμβληματικά εστιατόρια και ταβέρνες, δώδεκα μεγάλα ραντεβού της ελληνικής κουζίνας: το Symposio at ARK συγκεντρώνει στην Αθήνα σημαντικούς γευστικούς πρεσβευτές της περιφέρειας και αποτυπώνει μερικά από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της ελληνικής μαγειρικής σκηνής. Το φεστιβάλ που διοργανώνουν το ARK και το αθηνόραμα υμνεί τις καλύτερες όψεις της ελληνικότητας με τοπική σφραγίδα, μέσα από δώδεκα διαφορετικά μενού όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και το συναίσθημα την τεχνική.

Για 12 Πέμπτες, από τις 6 Φεβρουαρίου έως και τις 18 Ιουνίου δίνεται ραντεβού με βραβευμένα εστιατόρια και σεφ της περιφέρειας που έρχονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο εστιατόριο ARK, στη Γλυφάδα, μόνο για εσάς. Σε κάθε μία από αυτές τις βραδιές έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε αντιπροσωπευτικά πιάτα από τα 12 εστιατόρια σαν να κάνατε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην περιοχή τους, στην τοπική τους κουζίνα, καθώς επίσης θα γνωρίσετε από κοντά τον σεφ που κρύβεται πίσω από τις γευστικές δημιουργίες που θα δοκιμάσετε.

.

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα

ARK Γλυφάδα


Περισσότερες πληροφορίες: ARK

FacebookTwitterTumblrPinterest