Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, στο hub του brand που βρίσκεται στη δημιουργική καρδιά της Αθήνας, το Παγκράτι, πραγματοποιήθηκε το launch event της AOS, μιας ολοκληρωμένης σειράς από ποιοτικά, διαχρονικά basics σε ουδέτερα χρώματα για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την τέλεια αρμονία ανάμεσα στην αισθητική της κομψότητας και την υπεροχή της ποιότητας.

Οι καλεσμένοι φίλοι του brand είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πεμπτουσία του quiet living που αποτελεί τον πυρήνα της AOS, γνωρίζοντας από κοντά τα κομμάτια της πρώτης συλλογής prêt-à-porter που συστήνει μία διαφορετική προσέγγιση στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τις τσάντες. Ανάμεσά τους και κομμάτια από τη σειρά Summer Flash, όπου κυριαρχεί το έντονο χρώμα, επιβάλλοντας την αίσθηση ενός ατέλειωτου καλοκαιριού. Η ambient μουσική κάλυπτε ηχητικά τον λιτό και φωτεινό χώρο, συμπληρώνοντας ιδανικά το σύμπαν της συλλογής, και δίνοντας τον πρώτο ρόλο στα μεγάλα πανιά που δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό: Θυμίζοντας εικαστική παρέμβαση, αφημένα στον χαρακτηριστικό ροζ καναπέ του hub ή απλωμένα στο χώρο, ήταν τυπωμένα με εικόνες από την καμπάνια της συλλογής: Τη φωτογραφική προσέγγιση του Πάνου Δάβιου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νικόλα Γεωργίου, που συνέθεσαν μία σαφή και ουσιαστική ωδή στην ήρεμη δύναμη της απλότητας.

 

ps9ZSU4s

qO20mYUo

TTwHNdms

 

Η ιδιαίτερα ζεστή βραδιά έγινε γρήγορα ευχάριστη με τα gin tonic σε cans που κερνούσε η Bombay Sapphire. Δένοντας άψογα με τη φιλοσοφία της AOS, η Bombay Sapphire Gin έδωσε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό παρόν, ξεκλειδώνοντας τη φαντασία των καλεσμένων.

 

FrL3jw4c

AOyaNWwY

 

Η δημιουργικότητα αποτελεί κεντρική αξία του Bombay Sapphire Gin, καθώς εκφράζεται μέσα από την αρμονική έκφραση σύνθετων γεύσεων, έχοντας σαν βάση ένα Gin τόσο ευέλικτο που εκτείνεται σε κάθε μορφή πειραματισμού και έκφρασης. Η απόλυτη εναρμόνιση με την AOS. Ένα brand που σκοπό έχει να λειτουργήσει ως αέναο στυλιστικό παζλ που επιτρέπει ατέλειωτους συνδυασμούς, προτείνοντας πολλαπλές αναγνώσεις των πιο επιθυμητών κλασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας. Το νερό ΙΟΛΗ έδωσε επίσης το παρόν στην εκδήλωση, με τον πιο δροσερό τρόπο.

 

Glk9RqTk

2JgOI4zA

aos

z7rpHEbo

xDM4X71o

 

AOS σημαίνει Absence Of Sonance (απουσία ήχου). Κόντρα στην έντονη ζωή της πόλης, το launch event του brand έγινε η πρόσκληση σε έναν νέο τρόπο συνάντησης, όπου η ουσία υπερέχει και η αυθεντικότητα επιβάλλεται.

 


Βρείτε τα εδώ αποκλειστικά: www.aosconcept.com
Social Media: Instagram & Facebook @aosconcept

FacebookTwitterTumblrPinterest