More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Talking Breads | Η νέα άφιξη που ανεβάζει τη γευστική ένταση στο Χολαργό
  • TASTE

Talking Breads | Η νέα άφιξη που ανεβάζει τη γευστική ένταση στο Χολαργό

  • 05.04.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Στο ολοκαίνουργο Talking Breads, στο Χολαργό, το διεθνές street food, «μιλάει», επιτέλους, στη γλώσσα μας και… «is burning down the house» σε οτιδήποτε ξέραμε μέχρι σήμερα ως γρήγορο φαγητό!

 H ομάδα του πιο rock street foodάδικου, που από τη γωνία Στουρνάρη με Σπύρου Τρικούπη, έγινε talk of the town, ανεβαίνει στο Χολαργό. Φέρνοντας τα διάσημα χειροποίητα, φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά του, τη slow fast food λογική του και τα καλύτερα burgers της πόλης – κι όλα αυτά υπό τους ήχους της πιο ψαγμένης μουσικής που έχει φτάσει στα αυτιά σου-, δεν είναι να απορείς που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του το Talking Breads έκανε, κι εδώ, αντίστοιχο sold out με αυτό του… Eras Tour! Το πιο «ανήσυχο» από τα «παιδιά» του ομίλου S One Hospitality, μόλις έκανε το ντεμπούτο του στον αριθμό 232 της Μεσογείων, κάνοντας ήδη τη λεωφόρο που «δεν κοιμάται ποτέ» να πάλλεται στο ρυθμό των γευστικών επιτυχιών του, όπως το «Tika» και «Satay Sandwich», τα «Pizza Rolls» και το «Mafia Burger».   

Talking Breads

Σε ένα περιβάλλον μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό και με νεοϋορκέζικα diner καθίσματα, o ιθύνων νους τού Talking Breads, chef Χρήστος Τάχιας, αποδεικνύει και εδώ ότι στα θέματα της καλής γεύσης δεν χωράνε ψευτοδιλήμματα. Με άλλα λόγια, σου λέει ότι το γρήγορο φαγητό μπορεί να διαθέτει και στοιχεία καλής κουζίνας, κι εδώ θα τα βρεις όλα: όσα μάζεψε από τα επαγγελματικά tours του σε γαστρονομικά εστιατόρια της Γαλλίας, της Αμερικής, της Ελβετίας και σε διάσημες κουζίνες, όπως αυτές του  Joel Robuchon.  

Talking Breads

Τραγανά, ολόφρεσκα, τριών τύπων, χειροποίητα ψωμιά, σάλτσες που ετοιμάζονται εξ’ ολοκλήρου εδώ καθημερινά, «τριζάτα» λαχανικά, καλοξεψαχνισμένα χοιρινά και άλλα χυμώδη κρέατα, δημιουργούν σάντουιτς, μπέργκερς και πίτσες που (χρονομετρημένα!), καταναλώνονται μέχρι να πεις… «Psycho Killer»!

Talking Breads

Να μην ξεχάσουμε, όμως, να σου πούμε και για το ολοκαίνουργο highlight του νέου καταστήματος του Χολαργού που δεν είναι άλλο από τη γαλλικού αέρα rotisserie. Τη σούβλα του, δηλαδή, όπου το παραδοσιακό κοκορέτσι, το old school αρνί και οι ζουμερές πάπιες είναι μια πρώτης τάξης (και ύλης) έμπνευση για να διαλέξεις τα λαχανικά, τις σως και τα συνοδευτικά σου και τελικά να δημιουργήσεις το ολόδικό σου πιάτο.

Talking Breads

Κι αφήσαμε το γλυκύτερο για το τέλος… Τα επιδόρπια, που έρχονται κι αυτά, με τις ίδιες κορυφαίες ζύμες σε μορφή pizza roll ή burger – είτε μιλάμε για μηλόπιτες είτε για brownies-, για να σε πείσουν ότι εδώ η γεύση ροκάρει αντισυμβατικά από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπουκιά.

Talking Breads

Στο Talking Breads το βλέπεις, το γεύεσαι, το ακούς -από τους Talking Heads, τους Placebo, τον Freddy Mercury, τον Elvis…που έχουν αναλάβει τη μουσική επένδυση της απόλαυσής σου-: η γεύση είναι θεότητα και η μουσική θρησκεία.  

Talking Breads – Χολαργός | Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός | Τηλ.: 210 6528722 | Ωράριο: Δευ. – Σαβ. 12:00 – 02:00 / Κυρ.: 12:00 – 01:00

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • STREET FOOD
  • TALKING BREADS

You May Also Like

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025
Il Giardino Segreto
View Post
  • TASTE

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 11.06.2025
Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes  
View Post
  • TASTE

Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.05.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok