Το opening του La Suite Rooftop Restaurant με άρωμα Παρισιού
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Γάλλος chef, Geoffrey Rembert ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, το οποίο πρόσφατα διακρίθηκε ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ και ‘Best Greek Heritage City Hotel’!
Ο Geoffrey Rembert μαζί με τον executive chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του δημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό μενού «Paris – Athènes», που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την προηγούμενη Παρασκευή. Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy (Bistro + Gastronomy) στο μενού θα βρήκαμε κλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό, αλλά και χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, ψητό camembert με κρούστα από φουντούκι, καθώς και ελληνικές γεύσεις όπως κριθαρότο με γαρίδες, ψητή ντομάτα και βασιλικό, φαγγρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς, τα οποία συνοδεύονταν από σαμπάνια Moet, αλλά και εξαιρετικά ελληνικά και γαλλικά κρασιά.
Το a la carte μενού «Paris – Athènes» και το μενού Degustation θα σερβίρεται καθημερινά στο La Suite Rooftop, ενώ υπάρχει και η επιλογή champagne pairing με Moët & Chandon.
Ο ανανεωμένος χώρος με τη μοναδική, πανοραμική θέα εντυπωσιάζει με τις emerald green high five dining chairs, το art de la table από τη ThemisZ ‘Maze Collection’ και τα pop art βάζα της σειράς ‘Illusions’. Το La Suite Rooftop Restaurant είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι και για Brunch τις Κυριακές.
Φωτογραφίες: papadakispress.gr