Ένα εξειδικευμένο πρωτόκολλο περιποίησης τριών βημάτων

 

Πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη ενός ήδη πανίσχυρου συστατικού περιποίησης; Η απάντηση βρίσκεται στο δερματολογικό πρωτόκολλό μας, με 15% βιταμίνη C το πρωί και 0,2% καθαρή ρετινόλη το βράδυ. Η χρήση SPF κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι απαραίτητη όταν χρησιμοποιείτε ρετινόλη, καθώς οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν ξηρότητα, ερεθισμό, και αυξημένη ευαισθησία στον ήλιο.

 

Η Επιστήμη Πίσω Από Τα Αντιγηραντικά Οφέλη

 

Σύμφωνα με τον κιρκαδικό ρυθμό του σώματος, οι δερματολόγοι συνιστούν το Liftactiv Retinol Specialist Serum να χρησιμοποιείται το βράδυ και το Liftactiv Supreme Vitamin C Serum το πρωί. Η Vichy αξιοποιεί τους μηχανισμούς του ίδιου του σώματος για να εξασφαλίσει βέλτιστη αντιγηραντική αποτελεσματικότητα.

 

Untitled-2

 

Το Πρωί

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα έχει μεγαλύτερο πάχος και οι φυσικοί μηχανισμοί προστασίας του δέρματος από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες είναι σε λειτουργία. Η βιταμίνη C είναι η πιο ισχυρή μορφή ασκορβικού οξέος. Αυτό το αντιοξειδωτικό όχι μόνο διορθώνει τα σημάδια φωτογήρανσης που προκαλεί η ακτινοβολία UV, αλλά επίσης προστατεύει από περαιτέρω βλάβες από την ακτινοβολία UV και από άλλους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση όπως οι ελεύθερες ρίζες και η ρύπανση. Επίσης, βελτιώνει αμέσως τη λάμψη και την ομοιομορφία της επιδερμίδας δίνοντάς της ξεκούραστη όψη.

 

Το Βράδυ

 

Τη νύχτα, τίθεται σε λειτουργία η κυτταρική ανανέωση που βοηθά το δέρμα να επουλωθεί και να αναγεννηθεί. Ως η πιο ισχυρή μορφή βιταμίνης Α που υπάρχει, η ρετινόλη ενισχύει την κυτταρική ανανέωση που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, αποκαθιστά την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος και μειώνει την όψη γραμμών και ρυτίδων εξασφαλίζοντας την εντατική επανόρθωση των ιστών.

 

Untitled-4

 

Ένα εξειδικευμένο πρωτόκολλο περιποίησης

 

Ο ορός Liftactiv Supreme Vitamin C Serum με 15% βιταμίνη C το πρωί θα ενισχύσει την αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας σου, η χρήση Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προστατεύσει το δέρμα σου από τη φωτογήρανση, ενώ η νέα, εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση της Liftactiv Retinol Specialist Serum με  0,2% καθαρή ρετινόλη το βράδυ θα ενισχύσει τη σύνθεση κολλαγόνου συμβάλλοντας στην επανόρθωση και αναγέννηση του δέρματος.

 

Untitled-1

 

Ημέρα | Βήμα 1-2

 

Εφαρμόστε το Liftactiv Supreme Vitamin C Serum το πρωί όταν η επιδερμίδα έχει μεγαλύτερο πάχος, το pH του δέρματος είναι όξινο, και υπάρχει μειωμένη κυτταρική δραστηριότητα, για αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

 

Συνεχίστε με το Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+, για μέγιστη προστασία από τη φωτογήρανση και τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος.

 

Βράδυ | Βήμα 3

 

Εφαρμόστε το Liftactiv Retinol Specialist Serum με 0,2% καθαρή ρετινόλη για να ενισχύσετε την κυτταρική ανανέωση το βράδυ όταν η ροή αίματος στο δέρμα είναι αυξημένη. Συνεχίστε με τη Liftactiv Collagen Specialist Night Cream για βέλτιστη ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Untitled-5

FacebookTwitterTumblrPinterest