Μια πρωτότυπη θεραπεία για την περιοχή γύρω από τα μάτια, σχεδιασμένη ως μία ανάσα φρέσκου αέρα από τις Ελβετικές Άλπεις!

 

Ανακαλύψτε το πιο πρόσφατο επίτευγμα της Valmont για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών κούρασης γύρω από τα μάτια. Ο «Μάγος του Χρόνου», ειδικός στην έρευνα καλλυντικών από το 1985, αποκαλύπτει μια νέα αριστοτεχνική σύνθεση που χαρίζει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 15 λεπτά: το DETO2X EYE. Εμπλουτισμένη με οξυγόνο, η μοναδική, κρεμώδης υφή του DETO2X EYE αναζωογονεί τα μάτια που είναι θαμπά από τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης.

Όταν το βλέμμα σκοτεινιάζει και φανερώνει όλα τα σημάδια του ανεπαρκούς ύπνου ή της φυσικής φθοράς του χρόνου, συνήθως κατηγορούμε την κυκλοφορία του αίματος ή τη μελάγχρωση του δέρματος. Οι ανεπάρκειες στην κυκλοφορία του αίματος εκδηλώνονται με τη συσσώρευση των χρωστικών ουσιών του αίματος, που είναι εμφανείς μέσα από το δέρμα, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται μπλε, γκριζωπές ή σκούρες μωβ κηλίδες, ενώ από την άλλη, η υπεραφθονία μελανίνης οδηγεί σε κιτρινωπές ή καφέ-μαύρες δυσχρωμίες.

 

DETOX_EYE_DIGITAL_PHOTO_2_VERTICAL_2023_ILLTD_RGB

 

Έχετε σκεφτεί ότι αυτοί οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι είναι πιθανό να οφείλονται και σε άλλες αιτίες;

Ακριβώς όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος μπορεί να θαμπώσει την επιδερμίδα, οι τοξίνες των κυττάρων μπορούν επίσης να κάνουν τους μαύρους κύκλους πιο ορατούς. Καθώς το δέρμα υποφέρει και ασφυκτιά, τα κύτταρα παλεύουν να βρουν οξυγόνο, επιταχύνοντας τη διαδικασία γήρανσης. Αυτό το φαινόμενο είναι πιο εμφανές εκεί όπου το δέρμα είναι πιο εύθραυστο: στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Βλέμμα Γεμάτο Οξυγόνο, Χωρίς Μαύρους Κύκλους!

 

Το DETO2X EYE ακολουθεί μία μοναδική και πρωτοφανή προσέγγιση για να φωτίσει το βλέμμα: ενεργά συστατικά οξυγόνωσης. Μια απροσδόκητα τολμηρή πρωτοβουλία με αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα! Μία ανάσα φρέσκου αέρα από τις Ελβετικές Άλπεις! Η DETO2X EYE αποτελεί ένα «χάδι» που τυλίγει την περιοχή των ματιών σε ένα αισθησιακό πέπλο και την εμποτίζει με μία νέας μορφής ενέργεια.

Η επαναστατική της υφή, με τις φυσαλίδες που σχηματίζονται στην επιφάνειά της κάθε φορά που η κρέμα έρχεται σε επαφή με τον αέρα, θυμίζει λαχταριστή… σαντιγί και προσφέρει καθημερινά μία γενναιόδωρη ποσότητα οξυγόνου στο δέρμα! Η εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεσή της «λιώνει» πάνω στην περιοχή των ματιών και αναβαθμίζει την εφαρμογή της κρέμας σε μία μοναδική αισθητηριακή εμπειρία, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

 

DETOX_EYE_DIGITAL_PHOTO_1_VERTICAL_2023_ILLTD_RGB

 

Η ελαφριά υφή του DETO2X EYE περικλείει ένα «έξυπνο» σύμπλεγμα αποτοξίνωσης για να φωτίσει τους μαύρους κύκλους. Ένα εκλεπτυσμένο μείγμα ενός παραγώγου υπερφθοράνθρακα και ενός φυτικού εκχυλίσματος νεροκάρδαμου, το σύμπλεγμα O2 της Valmont απελευθερώνει οξυγόνο βαθιά μέσα στα κύτταρα ενώ απομακρύνει το περίσσιο διοξείδιο του άνθρακα γύρω από τα μάτια, που τα κάνει να ασφυκτιούν από τη ρύπανση και την κούραση.

FacebookTwitterTumblrPinterest