Νέα σύνθεση, νέα συσκευασία!

 

Ήλιος και δέρμα: μια περίπλοκη σχέση

Ο ήλιος είναι η πηγή ζωής στην Γη. Είναι ακτινοβολία η οποία, μέσω του φωτός και της θερμότητας που εκπέμπει, δίνει την δυνατότητα της φωτοσύνθεσης στα φυτά και στο νερό να υπάρχει σε υγρή μορφή. Ο ήλιος επίσης ευνοεί την ευημερία μας, μέσω της έκκρισης των ενδορφινών και τη σύνθεση της βιταμίνης D. Παρόλα αυτά, τα ευεργετικά αυτά αποτελέσματα δεν πρέπει να μας αφήσουν να ξεχάσουμε τους κινδύνους που έχει η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη ζημιά στο DNA και στα κύτταρα του δέρματος , τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

 

Screen Shot 2022-06-14 at 11.07.55 AM

 .

Προστασία του DNA, ο απόλυτος στόχος της αντηλιακής σειράς της Uriage

Η προστασία του δέρματος από το κάψιμο του ήλιου είναι μια καλή αρχή, αλλά δεν είναι αρκετή για ένα αντηλιακό προϊόν. Για αυτό τον λόγο, η Uriage κάνει ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας μια νέα βασική σύνθεση για την σειρά Bariésun με 2 δερματολογικές πατέντες κατά της καταστροφής των κυττάρων και βοηθούν στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Περιλαμβάνει έναν συνδυασμό 4 οργανικών φίλτρων και το Ιαματικό νερό Uriage.

 

Uriage -2

 .

BARIESUN: μια εξειδικευμένη σειρά

Το να προσφέρει αντηλιακά προϊόντα υψηλής προστασίας με ευχάριστες υφές, που είναι μέρος μιας φιλικής προς το περιβάλλον προσέγγισης, είναι η πρόκληση που τα δερματολογικά εργαστήρια της Uriage αντιμετώπισαν με επιτυχία με τη σειρά Bariésun.

Ο τομέας της ευχαρίστησης είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς ακόμα και τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα είναι αποτελεσματικά μόνο εάν αρκετή ποσότητα εφαρμόζεται τακτικά. Μist, σπρέι, λοσιόν, κρέμα με χρώμα ή χωρίς, fluid – λεπτόρρευστο, στικ… Η Uriage προσφέρει πληθώρα υφών που καλύπτει όλες τις ανάγκες και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τους πιο ευαίσθητους (παιδιά και δέρμα δυσανεκτικό στον ήλιο). Τα ελκυστικά τους αρώματα, που συνδυάζουν φρουτώδεις νότες με musk, βανίλια, και πορτοκάλι, σε προσκαλούν να τα χρησιμοποιήσεις!

 

Screen Shot 2022-06-14 at 11.08.01 AM

 .

Νέο look

Νέα βασική σύνθεση, νέα συσκευασία… Της αξίζει επίσης μια νέα εικαστική εμφάνιση! Η Bariésun απέκτησε μια πιο μοντέρνα, φρέσκια και πιο φανερή εμφάνιση, που τονίζει ακόμα περισσότερο τη δερματολογική εξειδίκευση του brand.

O δείκτης προστασιάς SPF συμπεριλαμβάνεται μόνιμα σε όλα τα αντηλιακά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν προστασία απέναντι σε UVA+UVB και στο blue light) και η τεχνολογία SKIN SHIELD τονίζεται με μια μπλε σημαία. Το σήμα του Ocean Respect είναι επίσης εμφανές.

Το χρώμα της συσκευασίας επίσης βοηθάει στον διαχωρισμό της κατηγορίας του προϊόντος: Το κίτρινο χρησιμοποιείται στα αντηλιακά με οργανικά φίλτρα, το λευκό για αντηλιακά με φυσικά φίλτρα και το μπλε για προϊόντα περιποίησης μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Uriage jpg

FacebookTwitterTumblrPinterest