More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

AVRA-BAR
  • ATHENS RIVIERA

The Great Sunday Club Is Back | Fine drinking εμπειρία αλά γαλλικά στο Avra Bar

  • 16.02.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Η κορυφαία βραδιά fine drinking του Avra επιστρέφει με γαλλικό αέρα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Από το ξεκίνημά του τον Μάιο του 2023, το The Great Sunday Club στο Avra Bar είναι μια ευκαιρία οι φίλοι και επισκέπτες του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens από την Αθήνα και το εξωτερικό να ανακαλύψουν μερικούς από τους καλύτερους mixologists και bar visionaries του κόσμου σε ένα μέρος. Τώρα, η μοναδική αυτή βραδιά επιστρέφει για το 2024 με μια εκθαμβωτική σύνθεση. Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, από τις 18:30 έως τις 22:00, οι γνώστες των κοκτέιλ μπορούν να ανακαλύψουν τους πιο ταλαντούχους Γάλλους mixologists στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το The Great Sunday Club του Φεβρουαρίου στο Avra σηματοδοτεί την έναρξη μιας εθνικής εβδομάδας γαστρονομίας που ονομάζεται «Merci Chef!». Πραγματοποιείται από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου και φιλοξενείται από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Το «Merci Chef!» γιορτάζει τη φιλία μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών εθνών μέσα από επιδείξεις, masterclasses, γευσιγνωσίες και πολλά άλλα, παρουσιάζοντας επίσης τις δεξιότητες των τεχνιτών του «Meilleur Ouvrier de France» (M.O.F.). Ο τίτλος «Meilleur Ouvrier de France» μεταφράζεται ως ο «Καλύτερος Τεχνίτης της Γαλλίας» και είναι γνωστός για τη δυσκολία της κατάκτησής του. Το Avra είναι ενθουσιασμένο που, στο πλαίσιο του The Great Sunday Club, υποδέχεται τον πρώτο νικητή αυτού του διακεκριμένου βραβείου, τον Maxime Hoerth από το Bar Pompette στο Τορόντο.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συγκεντρώνουμε στην Αθήνα μερικούς από τους καλύτερους mixologists της Γαλλίας», σχολιάζει η Avra Bar Manager, Manon Kapfer.

Ο Maxime Hoerth και ο Hugo Togni από το Bar Pompette του Τορόντο

Με καταγωγή από το Στρασβούργο, ο συνιδιοκτήτης και ιδρυτής του Bar Pompette, ο Maxime Hoerth βραβεύτηκε με το διάσημο M.O.F. το 2011 και δεν του αρέσει τίποτα περισσότερο από το να μοιράζεται το ταλέντο του για εφευρετικά κοκτέιλ. Με φόντο τα διάσημα εστιατόρια της Γαλλίας, ο συνιδιοκτήτης Hugo Togni είναι παθιασμένος με τα μινιμαλιστικά ποτά που εντυπωσιάζουν. Από το 2020 που άνοιξε, το Bar Pompette του Τορόντο έχει λάβει την 11η θέση στα 100 Καλύτερα Μπαρ στον Καναδά, την 15η θέση στα 50 Καλύτερα στην Αμερική και το Disaronno Highest New Entry Award 2023.

Nico de Soto: Βραβευμένος ιδιοκτήτης & σύμβουλος μπαρ

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Παρίσι, η λαμπερή καριέρα του διάσημου mixologist Nico de Soto έχει αποσπάσει επαίνους στα πιο αναγνωρισμένα κοκτέιλ μπαρ του κόσμου. Από το Παρίσι μέχρι τη Μελβούρνη, τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο, τα μπαρ που ο Nico βελτίωσε τις δεξιότητές του, εμφανίζονταν τακτικά στις λίστες των Καλύτερων στον Κόσμο. Αφού συνίδρυσε το after-dark speakeasy Danico στο Παρίσι το 2016, ο Nico συνέχισε να ανοίγει επιδραστικά κοκτέιλ μπαρ στο Μαϊάμι και το Λονδίνο. Το μοντέρνο στυλ του είναι εμπνευσμένο από παγκόσμιες γεύσεις και τεχνικές που ανακάλυψε στα ταξίδια του, ενώ οι δημιουργίες του στο Avra αποτελούν φόρο τιμής στην πατρίδα του.

Ο Corentin Gaudin από το Danico του Παρισιού

Tο κομψό κοκτέιλ μπαρ του Nico de Soto, το Danico −Νούμερο 51 στα 50 Kαλύτερα Mπαρ στον Kόσμο− φέρνει speakeasy vibes από το Brooklyn στο πρώην κατάστημα Jean Paul Gaultier του Παρισιού. Ο ταλαντούχος Bar Manager Corentin Gaudin, βασίζεται στις εντυπωσιακές δεξιότητες που έχει αποκτήσει από τη λαμπή καριέρα του, και θα παρουσιάσει στο The Great Sunday Club εμβληματικές γαλλικές γεύσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στα γεμάτα ζωή κοκτέιλ του.

Για μία μοναδική fine drinking εμπειρία αλά γαλλικά στο Avra καλέστε στο 210 890 1197 και ακολουθήστε το @avra_athens στο Instagram για περισσότερα νέα.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • Avra Bar
  • Avra Bar Four Seasons
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok