Ένα κρυφό διαμάντι στο μικροσκοπικό νησί της Αντιπάρου!

 

Στο μικρό και άκρως γοητευτικό νησί της Αντιπάρου, το The Rooster Antiparos ένα θέρετρο ευεξίας που έχει σχεδιαστεί με ανεπιτήδευτη αισθητική πολυτέλεια, σε συνδυασμό με άριστη εξυπηρέτηση, παρέχει μια ολιστική εμπειρία για μια απόδραση του μυαλού. Απευθύνει ένα κάλεσμα που ξεκινά από τις ρίζες μας και μας οδηγεί στο πεπρωμένο μας να γίνουμε αυτοί που πραγματικά προορίζεται να είμαστε.

Το The Rooster είναι χτισμένο σε μια έκταση 30 στρεμμάτων με λόφους, βράχους και αμμόλοφους και βρίσκεται πάνω από τα Λιβάδια, μια μαγική παρθένα παραλία. Εξαιρετικά καμουφλαρισμένες 16 ιδιωτικές κατοικίες είναι χτισμένες για να εναρμονίζονται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον. Αυτή η κτιριακή δομή δημιουργεί μια αίσθηση σεβασμού για την αισθητική και την κληρονομιά των νησιών.

 

the-rooster-antiparos-panoramic-view

the-rooster-antiparos-main-hero-bg

the-rooster-antiparos-livadia-beach-sunset_fl

 

Φθάνοντας εκεί ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να μοιραστεί στοιχεία όπως μυρωδιές αειθαλών δέντρων, ήχους της φύσης, του αλμυρού ανέμου, ματιές και πορτρέτα της άλλοτε γαλήνιας και άλλοτε άγριας μαγευτικής θάλασσας, τις πολύχρωμες παλέτες του ουρανού του ηλιοβασιλέματος.

 

The story behind The Rooster

 

Η ιστορία πίσω από το The Rooster είναι τόσο συντριπτική όσο και το ίδιο το μέρος. Είναι περισσότερο από ένα θέρετρο, είναι ένα έργο ζωής, προσεκτικά μελετημένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας από μια εμπνευσμένη γυναίκα, μια αληθινή οραματίστρια, την Αθανασία Κομνηνού της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Νιώθοντας ευλογημένη για το δικό της Wake Up Call σε μια αποφασιστική στιγμή της ζωής της, μια πνευματική αφύπνιση και επανεκτίμηση του τι είναι πραγματικό και τι έχει σημασία, ονειρεύτηκε ένα ασφαλές καταφύγιο για όσους φιλοδοξούν την προσωπική ανάπτυξη μέσω του ταξιδιού, της τέχνης και του πολιτισμού, όπου η ευτυχία μπορεί να εκτιμηθεί σε μικρές λεπτομέρειες και απλές απολαύσεις.

 

the-rooster-antiparos-About

the-rooster-antiparos-sea-view-suite-private-swimming-pool-3TheRoosterC10817-scaled

FINALLLLfinalgardenviwvilla-5

 

Έτσι το The Rooster είναι μια ιδιωτική όαση ευεξίας και φυσικής ομορφιάς, γαλήνια και ανεπιτήδευτη, που θα αποκαλύψει τον καλύτερο εαυτό του επισκέπτη μέσα από μια αξέχαστη εμπειρία.

 

The Rooster

 

Ανάμεσα στις αμμώδεις, παρθένες παραλίες της ακτογραμμής του Αιγαίου και το δραματικό τοπίο των Κυκλάδων, μέσα σε ανοιχτά χωράφια και τα μυστικιστικά σπήλαια του νησιού της Αντιπάρου, το The Rooster Antiparos «αγκαλιάζει» την ιδιωτικότητα σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Εμπνευσμένο από την ωμή φυσική ομορφιά και τη ρουστίκ γοητεία του τόπου, το The Rooster εστιάζει στην ηρεμία. Τα σπίτια του είναι απόλυτα αρμονικά με το γύρω τοπίο, ενώ η αρχιτεκτονική και ο εσωτερικός του σχεδιασμός συνδυάζουν σύγχρονες και εμβληματικές κυκλαδίτικες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες με διακριτική κομψότητα. Το τοπίο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ολοκληρώνεται με δομές στρατηγικά τοποθετημένες στον περιβάλλοντα χώρο: εσωτερικές αυλές και εξωτερικές κουζίνες εναλλάσσονται με βεράντες με θέα στη θάλασσα και μεγάλες πισίνες. Οι τοίχοι δεν λειτουργούν ως εμπόδια, αλλά ως μέσο δημιουργίας ησυχαστηρίων. Τα δάπεδα είναι επενδυμένα με σιζάλ, ενώ τους χαμηλούς καναπέδες και τα κρεβάτια «ντύνει» οργανικό βαμβάκι.

 

the-rooster-antiparos-our-houses-general-photo-scaled

the-rooster-antiparos-sea-view-villa-living-room-view-of-the-lushly-landscaped-groundsTheRoosterC10529-scaled

the-rooster-antiparos-sea-view-villa-king-size-bed

as-above-so-below-house-living-room-view-the-rooster-antiparos

haven-of-tranquality-house-outdoor-view-the-rooster-antiparos

lanscape-camo-house-301-bed-the-rooster-antiparos

as-above-so-below-house-bed-view-the-rooster-antiparos

 

 

The Food

 

Η σωματική και συναισθηματική ευεξία, η πνευματική αφύπνιση και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του. Αγκαλιάζοντας το concept «farm-to-table», το φαγητό που σερβίρεται στο The Rooster είναι σπιτικό. Από το φρέσκο ψάρι, που αλιεύονται καθημερινά από ντόπιους ψαράδες, μέχρι γηγενείς εποχιακά λαχανικά και φρούτα από το αγρόκτημά τους, αυγά ελεύθερης βοσκής, μια ποικιλία από τοπικά τυριά και αλκοολούχα ποτά αποκλειστικά για την Αντίπαρο και για την Ελλάδα, κάθε γεύση και κάθε γεύμα είναι μια γαστρονομική εμπειρία, υγιεινό, αυθεντικό και νόστιμο.

 

the-rooster-antiparos-restaurant-scaled-1662x1108x0x0x1662x1108x1643647064the-rooster-antiparos-secret-garden-1662x1214x0x54x1662x1104x1643647060the-rooster-antiparos-the-bar-scaled

 

House Of Healing

 

Στο House Of Healing, ο επισκέπτης θα ακολουθήσει ένα μονοπάτι επανασύνδεσης με τη φύση και τον εσωτερικό του εαυτό. Ανάμεσα στην ερημιά των τοπίων, το Αιγαίο, ο πολύχρωμος ουρανός σε συνδυασμό με την αδάμαστη ομορφιά της Αντιπάρου, ξυπνούν μνήμες καθαρής ευεξίας. Το House Of Healing είναι κάτι περισσότερο από ένα spa. Σε μια υπέροχη τοποθεσία και υπό θεραπευτικούς ήχους μπορεί να απολαύσει κανείς μια θεραπεία Αγιουρβέδα από έναν θεραπευτή που έχει έρθει κατευθείαν από την Κεράλα. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ένοικος του ξενοδοχείου για να απολαύσει αυτό το μαγικό μέρος, είναι ανοιχτό σε όλους και αντιμετωπίζεται σαν ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ξενοδοχείο και το νησί της Αντιπάρου.

 

the-rooster-antiparos-wellness_1920x1080

lanscape-camo-house-301-outdoor-shower-the-rooster-antiparos-scaled

Rooster1160-scaled-1662x1150x0x22x1662x1108x1653998887

FacebookTwitterTumblrPinterest