Το Ούζο 12 κάλεσε αγαπημένους φίλους σ’ ένα Κυριακάτικο τραπέζι με θαλασσινούς μεζέδες και μοναδικές στιγμές.

 

Στην καρδιά της Αθήνας, στη Βαρβάκειο Αγορά και τα Hassapika, το Ούζο 12 κάλεσε φίλους και αγαπημένους συνεργάτες σε ένα μοναδικό Κυριακάτικο τραπέζι. Φρέσκοι θαλασσινοί μεζέδες & sushi δημιουργούνταν μπροστά στο κοινό στις καντίνες του μαγαζιού, που συνδυάζονταν ιδανικά με το 100% απόσταξης Ούζο 12, και την αγαπημένη διαχρονική του γεύση.

Η εκδήλωση αποτέλεσε την κορύφωση μιας σειράς πλούσιων ενεργειών του brand με κεντρικό μήνυμα «Κρατάμε μόνο την ουσία», που στόχο είχαν να θυμίσουν στο κοινό πόσο όμορφο είναι να απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Από την αρχή της σεζόν, τόσο μέσα από τα social media, με επιλεγμένους Influencers, όσο και μέσα από ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, το brand καλούσε το κοινό να ξαναχτίσει την αγαπημένη συνήθεια του Κυριακάτικου τραπεζιού, και να αφιερώσει ουσιαστικό χρόνο σε καλούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

IMG_3936

 

Highlight των ενεργειών, ήταν ο μεγάλος διαγωνισμός που «έτρεξε» μέσα από το instagram του Ούζο 12, όπου 5 τυχεροί θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα Κυριακάτικο τραπέζι με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και το πολυαναμενόμενο τραπέζι όπου η καλλιτέχνιδα συνάντησε τους τυχερούς και απήλαυσε μαζί τους το Κυριακάτικο τραπέζι.

 

3

Ελένη Παπαγεωργιάδη, Co Owner Dudette PR, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Κουδουνάρης, Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, Co Owner Dudette PR, Αννίτα Χατζηδημητρίου, Brand Manager Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

 

Ήταν ένα υπέροχο μεσημέρι Κυριακής όπου έδωσαν το «παρών» όλοι οι αγαπημένοι συνεργάτες και influencers, με ολους να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα επόμενα Κυριακάτια τραπέζια.

 

9

Λάμπρος Κωνσταντάρας

 

OUZO-12-01

Μαρία Τσουκαλά, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Ζωή Κατσάτου

 

4

Tea Prelevic, Φωτεινή Πετρογιάννη και Anna Prelevic

 

7

Στέλιος Κουδουνάρης και Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, Co Owner Dudette PR

 

13

Γιώργος Πράσινος και Γιάννης Δριβάκης

 

2

Λάμπρος Κωνσταντάρας και Στέλιος Κρητικός

 

1

Αννίτα Χατζηδημητρίου, Brand Manager Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, Δέσποινα Βανδή, Θοδωρής Σκλατσάς, Group Brand Manager Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

 

11

Φωτεινή Πετρογιάννη και Στέλιος Καφαντάρης

 

8

Κοσμάς Κουμιανός και Θανάσης Αναγνωστόπουλος

 

14

Ελένη Παπαγεωργιάδη, Co Owner Dudette PR και Αννούσα Μελά

 

 

FacebookTwitterTumblrPinterest