More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Nikkei Peruvian Resto-Bar
  • TASTE

Nikkei Peruvian Resto-Bar

  • 07.12.2022
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Η απογείωση της γεύσης

 

Η γεύση είναι επικοινωνία που όταν ενώνει πολιτισμούς. Έτσι, όταν συμβαίνει αυτό, η μεταξύ τους «συζήτηση» δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερους διαύλους ανταλλαγής γαστριμαργικών πληροφοριών, που γράφουν σπουδαία ιστορία, όπως αυτή του Nikkei Peruvian Resto-Bar, που ενώνει μαγικά την ιαπωνική με την περουβιανή κουζίνα.

Η Νikkei κουζίνα, που δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα στο Περού από Ιάπωνες μετανάστες εργάτες (σ.σ. «Nikkei» είναι η ιαπωνική ονομασία για τον μετανάστη) οι οποίοι στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν τα ντόπια υλικά χρησιμοποιώντας τις δικές τους παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές άνοιξαν ένα καινούριο κεφάλαιο στον παγκόσμιο γαστρονομικό πολιτισμό, έχει τον δικό της μοναδικό χώρο και στην καρδιά της Αθήνας, το Nikkei Peruvian Resto-Bar.

 

DSC02776

DSC02397

 

Εκεί, όπου ο Claudio Bairami κι η ομάδα του, δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα απογειώνοντας τη ιαπωνική λεπτότητα στη γεύση συνδυάζοντάς την με την περουβιανή κουζίνα στην οποία κυριαρχούν η καυτερή πιπεριά, το κρεμμύδι, το κόλιανδρο, το λάιμ.

 

DSC02540

DSC02633

DSC02535

 

Το Nikkei Peruvian Resto-Bar, που δημιουργήθηκε πριν από επτά χρόνια κερδίζοντας αμέσως πρωταγωνιστική θέση στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, τόσο με τις μοναδικές fusion γευστικές προτάσεις του όσο με την κοσμοπολίτικη αύρα του, την ξεχωριστή διακόσμηση, τα υπέροχα signature cocktails με την υπογραφή της Μαίρης Ταλαιπώρου και την απολύτως ταιριαστή μουσική, έχει πιστούς επισκέπτες που το απολαμβάνουν στο μέγιστο.

 

DSC02758

DSC02188

 

Το Nikkei Peruvian Resto-Bar, με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, θα κάνει και φέτος τη διαφορά προσθέτοντας στον κατάλογό του νέα πιάτα με ακόμα πιο τολμηρούς συνδυασμούς.

 

DSC02819

DSC02167

 


Nikkei Peruvian Resto-Bar: Κλεομένους 2, Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι, Αθήνα 106 73, (ξενοδοχείο St. George Lycabettus) Τηλέφωνο: 21 0723 9366. Μενού: nikkeirestobars.com

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Nikkei Peruvian Resto-Bar
  • εστιατόρια Αθήνα
  • περουβιανό φαγητό

You May Also Like

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025
Il Giardino Segreto
View Post
  • TASTE

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 11.06.2025
Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes  
View Post
  • TASTE

Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.05.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok