Ένας χώρος ομορφιάς που άλλαξε τα δεδομένα στην περιποίηση των άκρων!

 

Ένα nail salon με ευρωπαϊκό αέρα, αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στο self pampering, γίνεται και επίσημα ενός έτους. Το Nails Done δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε έναν χώρο που ξεχωρίζει για τo εκλεπτυσμένο design και το ζεστό περιβάλλον.

Βασικά χρώματα του χώρου είναι το σομόν, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και απομακρύνει το άγχος, παντρεμένο με το ξύλο, που συμβάλλει στη δημιουργία μιας ζεν ατμόσφαιρας. Το λευκό επικρατεί στους τοίχους, ολοκληρώνοντας την γαλήνη, η οποία – ωστόσο – εκούσια «διαταράσσεται» ομαλά από τις πτυχώσεις των κουρτινών που αγκαλιάζουν κάθε τοίχο με μοναδικό στόχο να προσφέρουν το απαραίτητο αίσθημα ιδιωτικότητας και απόλυτης ξεκούρασης. Ξεχωριστοί πρωταγωνιστές, οι επιθυμητές και πλέον απαραίτητες αποστάσεις.

 

_ALM1424_ALM1435

_ALM1371

_ALM1466

_ALM1552

 

Το Nails Done δεν συνιστά ένα ακόμα μαγαζί για νύχια και μακιγιάζ. Αυτή ήταν και η βασική επιθυμία της δημιουργού του, Βασιλικής Καρανζογιάννη aka @vasilikos.

 

Untitled-4

 

Μέσα του στεγάζει την αγάπη της Βασιλικής προς την ομορφιά και την καλαισθησία, την επιθυμία που έχουμε ανάγκη όλοι μας να αφήνουμε στην άκρη έγνοιες και σκέψεις ή ακόμα και την ανάγκη να γινόμαστε καλύτεροι και πιο όμορφοι, όχι για τους άλλους, αλλά πρώτα πρώτα για εμάς τους ίδιους.

Το Nails Done εξελίσσεται διαρκώς. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία για υιοθέτηση των πιο cool trends αλλά και την δημιουργία νέων, για εξέλιξη των τεχνικών εργασίας, για αυτοβελτίωση αλλά και την επίτευξη προσωποποιημένων υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών συναντάμε την περιποίηση των άκρων, των φρυδιών, την υπηρεσία του μακιγιάζ και αυτή του lash lift.

 

Untitled-3Untitled-2Untitled-1

 

Γιατι αλλωστε…. Happiness is having your nails done!

 


 

NAILS DONE

Nails – Brows – Makeup – Lashes

Αισχύλου 6, Περιστέρι (σταθμός Μετρό Περιστερίου)

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

211 1195761 / [email protected]

 

Instagram: @nailsdonegr

www.facebook.com/nailsdonegr

FacebookTwitterTumblrPinterest