Η σύγχρονη πολυτέλεια αποδίδεται με τον καλύτερο τρόπο σε ένα minimal διαμέρισμα 200 m2, στο ψηλότερο κτίριο του Μιλάνο! Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 27ο όροφο του πολυβραβευμένου project «Bosco Verticale» και σε ελεύθερη μετάφραση «κάθετο δάσος».

Χτισμένο στην περιοχή Porta Nuova Isola στο Μιλάνο, απαρτίζεται από δύο ξεχωριστά τμήματα σε σχήμα πύργου με 27 και 19 ορόφους αντίστοιχα και συνολικά 111 διαμερίσματα. Οι βεράντες αποτελούν σημαντικό στοιχείο του κτιρίου, καταλαμβάνοντας έκταση 2.780 τ.μ. όπου έχουν φυτευτεί 900 δέντρα και μεγάλη ποικιλία 2.000 θάμνων, λουλουδιών και φυτών. Ο  σχηματισμός μικροκλίματος γύρω από τα διαμερίσματα, δημιουργώντας την αίσθηση όασης πρασίνου μέσα στο αστικό κέντρο είναι και ο βασικός στόχος της ιδέας του Bosco Verticale!

Όσον αφορά στο εσωτερικό του διαμερίσματος, η αντίθεση της διχρωμίας του άσπρου και του μαύρου, ισορροπεί από επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία και από το φυσικό ξύλο. Επίσης υφάσματα σε εκρού, ανοικτό γκρι και καφέ καθώς και ο κατάλληλος φωτισμός διαγράφουν το στοιχείο της ζεστασιάς στο χώρο. Τα έπιπλα από γνωστούς, μεγάλους ιταλικούς οίκους, σύγχρονα και μοντέρνα, συμβάλουν στην λειτουργικότητα του χώρου, δημιουργώντας μια άρτια διακοσμητική αισθητική.

Το διαμέρισμα είναι φωτεινό, ιδιαίτερα άνετο, καθώς η έλλειψη των περιττών στοιχείων αφήνει ελεύθερους τους χώρους, προσφέροντας την ποθητή ευρυχωρία. Η δε τοποθεσία του που επιτρέπει την απεριόριστη θέα σε συνδυασμό με τις κατάφυτες βεράντες, το κατατάσσουν σε ένα πραγματικό μαργαριτάρι στο κέντρο του Μιλάνο! Enjoy it!

contemporary-luxury-1contemporary-luxury-14contemporary-luxury-15contemporary-luxury-16contemporary-luxury-18

contemporary-luxury-2contemporary-luxury-3contemporary-luxury-4contemporary-luxury-5contemporary-luxury-6contemporary-luxury-7contemporary-luxury-8contemporary-luxury-9contemporary-luxury-10contemporary-luxury-11contemporary-luxury-12contemporary-luxury-13

FacebookTwitterTumblrPinterest