More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Mavro Restaurant Kivotos Santorini
  • TASTE

Mavro Restaurant | Kivotos Santorini

  • 03.04.2023
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Το Kivotos Santorini υποδέχεται τον Δημήτρη Κατριβέση στο Mavro Restaurant, προσφέροντας την Καλντέρα στο πιάτο!

 

Ένα μαύρο διαμάντι και οι γεύσεις τα πολύτιμα «καράτια» του. Σαν ένα σπάνιο κόσμημα που σμιλεύτηκε από τα ηφαιστειακά βράχια, το Kivotos Santorini δεσπόζει στο Ημεροβίγλι και «κλείνει» μέσα του το επιβλητικό Mavro Restaurant, που φέτος υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση.  Σημείο αναφοράς των εγχώριων και διεθνών jet setters που μαγεύονται από τη χαρακτηριστική, ολόμαυρη αρχιτεκτονική του και την αίσθηση της ύψιστης, απόκοσμης πολυτέλειας που αποπνέει, το 5* resort Kivotos Santorini συνεχίζει να χαράζει το δικό του αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό μονοπάτι.

 

Mavro Restaurant_KIVOTOS Santorini (10)

 

Tradinnovation | Γεύσου τη σύγχρονη παράδοση

 

Στο Mavro Restaurant η ποικιλομορφία των προϊόντων της Σαντορίνης σε συνδυασμό με τα ταξίδια του σεφ Δημήτρη Κατριβέση, δημιουργούν ένα μενού που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Όλες οι παρασκευές ετοιμάζονται καθημερινά, με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, που παράγονται με σεβασμό στη γη της Σαντορίνης. Στο μενού πρωταγωνιστούν τα φρέσκα ψάρια που παραδίδονται καθημερινά από τους ντόπιους ψαράδες των παραθαλάσσιων χωριών του νησιού.

 

Mavro Restaurant_KIVOTOS Santorini (1)

 

Ένα μενού σε αρμονία με τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις που βασίζεται στη χρήση της ανοικτής φωτιάς. Διαφορετικά πιάτα τοποθετούνται στη μέση ως φόρος τιμής στο ελληνικό «μοίρασμα» και την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. To Mavro Restaurant αγαπά τη Μεσογειακή διατροφή ως τρόπο ζωής. Είναι το φαγητό, είναι η ιεροτελεστία, ο καθαρός αέρας, ο ήλιος, η θάλασσα και η σωστή άσκηση.

 

Mavro Dining Experience | Έρχεσαι για τη θέα. Μένεις για την εμπειρία.

 

Στο Mavro Restaurant, στο καλύτερο σημείο στο Ημεροβίγλι μπροστά στο ηφαίστειο, με θέα ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, η γαστρονομία εξελλίσσεται από Τέχνη σε ένα κυνήγι της Ευτυχίας. Δειπνήστε στο μπαλκόνι που επιπλέει πάνω από τον υπέροχο βράχο του Σκάρου όπου οι σκιές μιας παλιάς καστροπολιτείας «προκαλούν» τη φαντασία. Αφήστε το απαλό αεράκι του Αιγαίου να ψιθυρίσει λόγια αγάπης καθώς απολαμβάνετε τη μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

 

Mavro Restaurant_KIVOTOS Santorini (6)

 

Φέτος, η κουζίνα του Mavro restaurant, με έμπνευση από τις διαφορετικές γεύσεις που συναντάμε στις ακτές της Μεσογείου, με βάση τα τοπικά προϊόντα καλλιεργημένα στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης και σε συνδυασμό με τα πιο εκλεκτά κρασιά απ’ όλο τον κόσμο, ξεχειλίζει από γεύσεις και συναισθήματα.

 

Μενού Γευσιγνωσίας

 

Τα μενού γευσιγνωσίας του Mavro Restaurant είναι ο καλύτερος τρόπος για να μας γνωρίσετε και να κατανοήσετε τη φιλοσοφία μας και τον τρόπο που προσφέρουμε το φαγητό μας. Καθίστε άνετα, χαλαρώστε και αφήστε τον σεφ μας να σας προσφέρει όσα ετοίμασε με αγάπη για εσάς.

The Full Moon Experience | Degustation Menu (8 stages) | 190€

The Half Moon Experience | Degustation Menu (6 stages) | 145€

The Dark Side of the Moon Experience | Vegan Degustation Menu (6 stages) | 155€

 

Λευκή Μελιτζάνα Σαντορίνης Κανέλα Μίσο

Απολαύστε τη σαγηνευτική εμπειρία του Mavro Restaurant, με καθηλωτική θέα στο πιο πολυφημισμένο ηλιοβασίλεμα, στο νησί που ύμνησαν οι εθνικοί μας ποιητές, Γιώργος Σεφέρης και Οδυσσέας Ελύτης.

 

Ρήγισσα των παλμών και των φτερών του Αιγαίου
Βρήκες τα λόγια που προσηλυτίζουν το άπειρο
Με φωτιά με λάβα με καπνούς
Τις μεγάλες γραμμές του πεπρωμένου σου.
Οδυσσέας Ελύτης – «Ωδή στη Σαντορίνη»

 

Mavro Restaurant_KIVOTOS Santorini (8)

 

Ποτό Στο Ηλιοβασίλεμα | Στο πιο φωτογενές «μπαλκόνι» της Σαντορίνης

 

Η εμπειρία σας στο Mavro Restaurant δεν θα ήταν πλήρης αν δεν συνοδεύονταν από τις εκθαμβωτικές νότες των διαβόητων αρωματικών κρασιών της Σαντορίνης, το καθένα ένα πολύτιμο δώρο από την ηφαιστειακή γη του νησιού που ζωντανεύει μέσα από τις διαχρονικές παραδόσεις οινοποίησης. Από ιστορικούς παραγωγούς έως νέους οινοποιούς που χρησιμοποιούν φυσικές και χαμηλές μεθόδους παρέμβασης, η λίστα των τοπικών κρασιών μας συμπληρώνεται από σοδειές απ’ όλη την Ελλάδα, επιλεγμένες για να βελτιώσουν τις γεύσεις του μενού. Για μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία, δοκιμάστε ένα aperitivo πριν από το δείπνο ή απολαύστε ένα από τα μεσογειακά κοκτέιλ μας με τοπικά αποστάγματα και λικέρ.

 

Mavro Restaurant_KIVOTOS Santorini (11)

 

Cocktails… On The Rock | Nέο must–visit spot

 

Ένα νέο σημείο «πρωταγωνιστής» στο ηφαιστειακό τοπίο. Το ολοκαίνουργιο lounge bar δίπλα στο Mavro Restaurant προσφέρει τη δυνατότητα ενός fixed drinks menu, από το ηλιοβασίλεμα έως αργά το βράδυ.

 

Mavro Restaurant_KIVOTOS Santorini (2)

 

Ο σεφ, Δημήτρης Κατριβέσης

 

Σπούδασε μαγειρικές τέχνες το 1996 στην Αθήνα. Η επιθυμία του να ανακαλύψει άλλες γεύσεις και συστατικά του κόσμου και να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο στυλ μαγειρικής χωρίς σύνορα, τον οδήγησαν να ταξιδέψει αρχικά στα Κανάρια Νησιά το 2003. Το 2005 προσχώρησε στην ομάδα του Ferran Adria, στο τριάστερο El Bulli, το τότε Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου. Το 2006 ταξίδεψε στο Παρίσι και σπούδασε στην σχολή Le Notre, όπου και πήρε τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής. Έπειτα επέστρεψε στην Τενερίφη και άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο Alkimia. Το 2007, άνοιξε το Siphon. Το 2010, μπήκε στην ομάδα του Albert Raurich στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin Dos Palillos στην Βαρκελώνη. Το 2012 ο Δημήτρης, αναζητώντας νέα συστατικά και γνώση πήγε στο Τόκυο στο τριάστερο εστιατόριο Ryugin, που κατείχε την 21η θέση στον κόσμο. Το 2013 μετακομίζει στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει την έρευνά του πάνω στην κουζίνα Nikkei ανά τον κόσμο. Το 2014 ο σεφ παρουσιάζει την κουζίνα Nikkei στην Αθήνα και από το 2015 μέχρι σήμερα αναπτύσσει γαστρονομικές ιδέες σε όλο τον κόσμο με projects που έχουν πραγματοποιηθεί στην Τουλούμ, στο Παρίσι και το Μόντε Κάρλο. Ο Δημήτρης είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης σεφ δύο περουβιανών pop-up εστιατορίων, των La Pantera Negra και Mistura.

 

Δημήτρης-Κατριβέσης

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Mavro Restaurant Kivotos Santorini
  • Mavro Restaurant Σαντορίνη
  • εστιατόρια Σαντορίνη

You May Also Like

Nōema |Τα καλοκαιρινά βράδια ζωντανεύουν ξανά, με ωραίες γεύσεις και μουσικές στην καρδιά της Μυκόνου
View Post
  • TASTE

Nōema |Τα καλοκαιρινά βράδια ζωντανεύουν ξανά, με ωραίες γεύσεις και μουσικές στην καρδιά της Μυκόνου

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 13.05.2025
Ανακαλύψτε το στυλ και την πολυτέλεια του γαλλικού Afternoon Tea στο Maison Colette
View Post
  • TASTE

Ανακαλύψτε το στυλ και την πολυτέλεια του γαλλικού Afternoon Tea στο Maison Colette

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.03.2025
Το Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σας προσκαλεί σε απολαυστικά Weekends
View Post
  • TASTE

Το Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σας προσκαλεί σε απολαυστικά Weekends

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.03.2025
10 Urban Roof | Ελληνική δημιουργική κουζίνα με θέα την Ακρόπολη
View Post
  • TASTE

10 Urban Roof| Ελληνική δημιουργική κουζίνα με θέα την Ακρόπολη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 16.02.2025
Izakaya | Ιαπωνικές Δημιουργίες και Μεσογειακή Φινέτσα
View Post
  • TASTE

Izakaya | Ιαπωνικές Δημιουργίες και Μεσογειακή Φινέτσα

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 06.02.2025
Η νέα Κυριακάτικη εμπειρία της Brasserie Lorraine
View Post
  • TASTE

Η νέα Κυριακάτικη εμπειρία της Brasserie Lorraine

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 28.01.2025
Bacanal | Σύγχρονη ψαροφαγία, κομψότητα και casual πολυτέλεια
View Post
  • TASTE

Bacanal | Σύγχρονη ψαροφαγία, κομψότητα και casual πολυτέλεια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.01.2025
Λαμπερή Πρωτοχρονιά στο Athens Capital Hotel – Mgallery Collection
View Post
  • TASTE

Λαμπερή Πρωτοχρονιά στο Athens Capital Hotel – Mgallery Collection

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 27.12.2024

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok