More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Matsuhisa Athens
  • ATHENS RIVIERA

Matsuhisa Athens | Η κουζίνα του Nobu συστήνει το ανανεωμένο brunch μενού

  • 25.11.2022
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Tο Matsuhisa Athens είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για το brunch του Σαββατοκύριακου.

 

Τα Σαββατοκύριακα στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης αποκτούν νέο νόημα, καθώς οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας του βραβευμένου Nobu έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ανανεωμένο brunch μενού του Matsuhisa Athens. Το Matsuhisa Athens είναι έτοιμο να μυήσει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13.30 το μεσημέρι, μέχρι νωρίς το βράδυ.

 

71650142_2528701343875693_2301652869184487424_n

88301481_2890657887680035_3566524886794895360_n

 

Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που έχει επιμεληθεί ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος, όπου πρωταγωνιστούν signature και brunch oriented πιάτα, τα οποία συναντούν το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου.
Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι κάποια από τα πιάτα του Matsuhisa Athens brunch που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της high-end γαστρονομίας.

 

Crispy Crab Slider_1Salmon & Tuna on Rice served with Miso Soup_1

Kushiyaki Selection_1Shrimp Tempura Udon_1

Wagyu Katsu Sando_1

Black Cod Yaki Style Tempura_1

 

Διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας που ακολουθεί διαχρονικά, το Matsuhisa Athens παρουσιάζει signature cocktails και premium spirits που θα συνοδεύσουν ιδανικά τις brunch προτάσεις του μενού. Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και αναπάντεχες συνθέσεις, και παρουσιάζει το classic with a twist Rubicon -με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador -με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο και το ιδιαίτερο Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado.

 

Rubicon_1

Picador

Shigeru
Οι wine enthusiasts, θα ανακαλύψουν στο ανανεωμένο wine room του Matsuhisa Athens μια λίστα με premium διεθνείς και ελληνικές ετικέτες κρασιών που θα απογειώσουν την εμπειρία του brunch.

 

IMG_8479a

 

Το άνετο και ζεστό περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελεί πλέον ένα ασυναγώνιστο brunch destination.

 

MATSUHISA FIREPLACE3

82739848_2787560017989823_4259982055774879744_n

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • BRUNCH
  • BRUNCH ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  • Matsuhisa Athens
  • Matsuhisa Athens brunch

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok