Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη συνεργάζεται με το Mataroa Mediterranean Dry Gin δημιουργώντας ένα limited edition μπουκάλι που ακτινοβολεί το αστραφτερό λευκό των Ελληνικών νησιών. 

 

Το Mataroa αγαπά τους ταλαντούχους ανθρώπους και την έμπνευση που τίποτα δεν μπορεί να την περιορίσει. Με τις συνεργασίες να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του brand, το Mataroa ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Η διεθνής σχεδιάστρια Themis Zouganeli επανερμηνεύει την κλασική συσκευασία του Mataroa, δημιουργώντας ένα iconic, περιορισμένης έκδοσης μπουκάλι, από τα τέλη Μαϊου του 2022.

 

Για το Μπουκάλι 

Λευκό, χρυσό, μια γενναία δόση από βαθύ μπλε, και ένα συμμετρικό σχέδιο εμπνευσμένο από την πολύτιμη κληρονομιά του Ελληνικού ενδύματος. Το περιορισμένης έκδοσης μπουκάλι είναι ένα σχεδιαστικό αντικείμενο πόθου, το οποίο περιέχει την ίδια, μοναδική συνταγή του Mataroa Mediterranean Dry Gin.

Απολαύστε το τζιν, κρατήστε το μπουκάλι.

 

Copy of _MG_7258

 

Για την Themis Z

Η Θέμις Ζουγανέλη (Themis Zouganeli) είναι σχεδιάστρια διεθνούς φήμης, Ελληνοπολωνικής καταγωγής, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αθήνα και την Μύκονο. Μετά τις σπουδές της στην Βοστόνη (ΗΠΑ) και στο Λονδίνο (Αγγλία), και μετά από χρόνια δουλειάς στην βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Θέμις ξεκίνησε να δουλεύει ως designer, δημιουργώντας το δικό της brand και κάνοντας συνεργασίες με μεγάλους Οίκους, όπως οι Dior Maison και Atelier Swarovski.

Το THEMIS Z είναι ένα lifestyle brand που ενσωματώνει την κομψότητα και το διασκεδαστικό κομμάτι της ξέγνοιαστης ζωής μέσα από μοναδικά σχέδια. Δημιουργημένα σχολαστικά στο χέρι, στο ατελιέ του brand στην Αθήνα ή από τοπικούς τεχνίτες, τόσο τα είδη σπιτιού όσο και οι ready-to-wear συλλογές είναι προσανατολισμένες στην εκλεπτυσμένη κομψότητα, την Μεσογειακή χαρά και την Ελληνική δεξιοτεχνία του χειροποίητου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το themisz.com.

 

277578798_3072647009614596_503628802410509141_n

 

Για το Mataroa Mediterranean Dry Gin 

Ένα gin – γευστικό ταξίδι στις ακτές της Μεσογείου. Αποσταγμένο και εμφιαλωμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, το Mataroa Mediterranean Dry Gin παίρνει πολύτιμα συστατικά από Μεσογειακές χώρες και φτιάχνει ένα μοναδικό χαρμάνι, συνεπές με την σχεδόν εκατονταετή εμπειρία της αποσταγματοποιίας Μελισσανίδη, η οποία το παράγει.  Η μυστική του συνταγή, οι δοκιμές της οποίας διήρκησαν πάνω από 4 χρόνια, υπόσχεται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς gin lovers. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το mataroagin.com.

 

282015607_3111244629088167_4164467621515427226_n

FacebookTwitterTumblrPinterest