Η παρουσίαση της ολοκαίνουριας συλλογής παπουτσιών της Μαίρης Συνατσάκη για την Envie Shoes ξεκίνησε με τα πιο εντυπωσιακά τακούνια για τη νέα σεζόν.

 

 

Έντονα φλούο αλλά και αισιόδοξα  παστέλ χρώματα, μεταλλικά εφέ που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα, περισσότερο ή λιγότερο ψηλά αλλά πάνω απ’ όλα άνετα τακούνια και σχέδια αγαπημένα αλλά και ολοκαίνουρια, κάνουν τη νέα συλλογή παπουτσιών που υπογράφει η Μαίρη Συνατσάκη για την πλέον δημοφιλή ελληνική εταιρία υποδημάτων Envie Shoes, πραγματικά ακαταμάχητη.

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και ξυπνάει ξανά μέσα μας η επιθυμία για ένα ακόμη #hotgirlsummer, τα 10 σχέδια του πρώτου drop της #MairibooForEnvie συλλογής έρχονται πάνω στην ώρα για να ‘ντύσουν’ τις μέρες και τις νύχτες της άνοιξης και του καλοκαιριού με τις πιο κομψές επιλογές σε τακούνια, που θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοι του στυλ μας κάθε ώρα και σε κάθε περίσταση, από τις βόλτες στην πόλη και τα νησιά μέχρι τους γάμους και τα πάρτι του καλοκαιριού.

Την παρουσίαση τους έκανε φυσικά η περήφανη δημιουργός @mairiboo μέσα από τον instagram λογαριασμό της, όπου αφού ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της με την ‘πιο τέλεια συλλογή της μέχρι τώρα’, τους κάλεσε να συμμετέχουν στο γνωστό μεταξύ τους παιχνίδι της ονοματοδοσίας των νέων σχεδίων.

 

Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(1)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(4)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(5)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(8)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(9)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(11)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(12)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(14)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(16)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(17)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(18)Mairiboo_For_Envie_Shoes_SS22_Campaign-Photos-(19)

 

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε ξανά βόλτα τα τακουνάκια μας, #EnvieGirls! Kαι να χαρούμε ανέμελες στιγμές στα πάρτι και τα καλέσματα του καλοκαιριού!

FacebookTwitterTumblrPinterest