Τα πιο instagramικά φυτικά καλλυντικά είναι ελληνικά!

laouta natural products είναι φυτικά χειροποίητα καλλυντικά που έχουν ως βάση τους βότανα, super foods και ελαιόλαδο. Για την παραγωγή των προϊόντων laouta δίνεται έμφαση στην ποιότητα, με πρώτες ύλες που επιλέγονται μια προς μια και προέρχονται κυρίως από Έλληνες παραγωγούς. Χειροποίητα και σε μικρές ποσότητες τα laouta είναι αποτέλεσμα πολύχρονης ενασχόλησης, μελέτης και σύνθεσης αγαθών της φύσης.

 

laouta

 

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που φέρουν το όνομα laouta παράγονται ή προέρχονται από το ομώνυμο αγρόκτημα, που βρίσκεται στην Κάρπαθο, και έχουν την επιμέλεια της γεωπόνου Εύης Λαχανά και της μητέρας της και χημικού Κάριν Λαχανά. Για παράδειγμα, ο τρόπος παρασκευής των σαπουνιών ακολουθεί τις παραδοσιακές τεχνικές μεθόδους παραγωγής φυσικού σαπουνιού με την κρύα μέθοδο σαπωνοποίησης, που απαιτεί τουλάχιστον τρίμηνη ωρίμανση του σαπουνιού σε φυσικό περιβάλλον. Αντίστοιχη είναι η φροντίδα και η μελέτη για κάθε ένα από τα προϊόντα που διατίθενται.

 

laouta

 

Στο e-shop www.laoutashop.com μπορεί κανείς να βρει χειροποίητα σαπούνια, έλαια περιποίησης σώματος και μαλλιών, balm αλλά και πολλά οικολογικά προϊόντα ευρείας χρήσης όπως ξύλινες οδοντόβουρτσες, ξύλινες βούρτσες νυχιών, ψάθινες τσάντες, διακοσμητικά κεριά σόγιας. Όσες και όσοι επιθυμούν να «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις τους μπορούν να επισκεφθούν και το φυσικό κατάστημα που βρίσκεται πίσω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

laouta

laouta-bags

 

laouta-soapslaouta

laouta

laouta

laouta

 


Για online shopping επισκεφθείτε τo https://www.laouta.com/

FacebookTwitterTumblrPinterest