Η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT λανσάρει το νέο Indulging Fluid Oil, ένα vegan έλαιο μαλλιών υψηλής απόδοσης  με πολλαπλές χρήσεις!

 

Ειδικά σχεδιασμένο για να απαντήσει στις ανάγκες της νέας πραγματικότητας του σήμερα, η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT είναι το απόλυτο, vegan  premium brand,  που συνδυάζει περιποίηση και styling μαζί.

Μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα του 2019, η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT επεκτείνεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Η κοινότητα των κομμωτών συνεχίζει να ενισχύει το κίνημα #authenticbeautymovement, βασιζόμενη στην ειλικρινή δεξιοτεχνία και έχοντας ως γνώμονα την αυθεντική ομορφιά.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία, η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ανακοινώνει την κυκλοφορία του Indulging Fluid Oil, που αναμένεται να εντυπωσιάσει!

.

Indulging Fluid Oil_6

.

Πιστεύουμε στην αυθεντική ομορφιά

Είναι η κοινή μας πεποίθηση, είναι αυτό που μας ενώνει και μας δίνει ώθηση.

Ξεκινά τη στιγμή εκείνη, που αποφασίζετε να είστε ο εαυτός σας.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι η αυθεντική ομορφιά είναι φυσική και απλή. Δεν χρειάζεται σοφιστικέ φίλτρα φωτογραφίας, ωριμάζει με το χαρακτήρα.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ σε αγνά συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές, χωρίς sulfate και σιλικόνες.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στους αυθεντικούς καλλιτέχνες που δημιουργούν με βάση την ενσυναίσθηση την εμπειρία και τις δεξιότητες.

.

Indulging Fluid Oil_2

.

Indulging Fluid Oil (100ml)

Η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT πιστεύει σε μια νέα γλώσσα για τα μαλλιά η οποία εξυμνεί τις χαλαρές, ανάλαφρες υφές. Αυτές οι υφές αναδεικνύονται με vegan προϊόντα χωρίς σιλικόνες, εγγεγραμμένα στο Vegan Society™.

Συμπληρώνοντας τέλεια την υπάρχουσα συλλογή, το νέο AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Indulging Fluid Oil έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, ενισχύοντας τη φυσική τους ομορφιά με πολλαπλά οφέλη. Η ειδική του φόρμουλα με Crambe Abyssinica Seed Oil είναι ένα καθαρό, ανάλαφρο έλαιο, το οποίο απλώνεται εύκολα στα μαλλιά χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας. Σφραγίζει τις σπασμένες άκρες, ενισχύει τη λάμψη και θρέφει την τρίχα όταν εφαρμόζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά – για ένα απαλό και λαμπερό τελείωμα.

.

Indulging Fluid Oil_3

.

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Indulging Fluid Oil με λίγα λόγια:

 

  • Μη λιπαρό έλαιο πολλαπλών χρήσεων
  • Χωρίς σιλικόνες
  • Εγγεγραμμένο στο Vegan Society™
  • Καταπολεμά το φριζάρισμα
  • Σφραγίζει τις σπασμένες άκρες
  • Προστατεύει από τη θερμότητα κατά το στέγνωμα με το πιστολάκι
  • Προσθέτει λάμψη και απαλό τελείωμα σε νωπά και στεγνά μαλλιά
  • Με φρέσκο και εκλεπτυσμένο, καθαρό άρωμα
  • 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι και κουτί συσκευασίας

.

Indulging Fluid Oil_4

.

Προσεκτικά Επιλεγμένα, Αγνά Συστατικά 

Για την AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT  ήταν σημαντικό να επιλέξουμε φυσικά συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές. Δεν ακολουθήσαμε την εύκολη λύση, αλλά δημιουργήσαμε προϊόντα με ακεραιότητα: χωρίς σιλικόνες, θειικές επιφανειοδραστικές ουσίες και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Ως μέρος αυτού, η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT υποστηρίζει τη βιώσιμη παραγωγή της πρώτης ύλης Guar (Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride) μέσω του Sustainable Guar Initiative. Το πρόγραμμα αυτό διδάσκει και προωθεί τις βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε περισσότερες από 1.200 γεωργικούς οικισμούς στην Ινδία. Αγρότες – το 25% των οποίων είναι γυναίκες- είναι εκπαιδευμένοι στην σπορά, την καλλιέργεια και τη συγκομιδή των φυτών Guar, με τον πιο βιώσιμο και παραγωγικό τρόπο, κάτω από δίκαιες συνθήκες εργασίας.

.

Indulging Fluid Oil_1


FacebookTwitterTumblrPinterest