Οι νέες τάσεις από την IKEA για την άνοιξη του 2020, εστιάζουν στην φύση, τον απλό τρόπο ζωής και τη βιωσιμότητα

.

Η IKEA μόλις κυκλοφόρησε το lookbook για την άνοιξη του 2020, όπου παρουσιάζονται τα νέα προϊόντα που θα δούμε στα καταστήματα τους ερχόμενους μήνες. Μια νέα συλλογή επίπλων και ειδών διακόσμησης επικεντρωμένη στην οικολογία και την αειφόρο ανάπτυξη. Φυσικά υλικά, κουρτίνες από ανακυκλωμένα φιαλίδια ΡΕΤ, πράσινο χρώμα, γιούτα, έρχονται όλα σε αρμονία με την εποχή της άνοιξης.

.

Αναλυτικότερα, η σουηδική εταιρεία παρουσιάζει τέσσερις βασικές τάσεις για την επόμενη σεζόν.

.

Το Rural Retreat που δημιουργεί μια αλληλεπίδραση τόσο των αποχρώσεων όσο και των υλικών. Τα οικολογικά υλικά συνδυάζονται με χειροποίητα προϊόντα, τονίζοντας την ομορφιά ενός απλοϊκού τρόπου ζωής, ενώ τα φυσικά χρώματα ενισχύουν την λαχτάρα για την φύση. Η συλλογή εμπλέκει σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία, με ένα αποτέλεσμα αυθεντικό, ζεστό, ρομαντικό, φρέσκο και γήινο.

.

Η τάση της IKEA Citrus Shades χαρακτηρίζεται από αποχρώσεις που κυμαίνονται από την φλούδα πορτοκαλιού και του ηλιακού φωτός, έως το ροζ των κοραλλιών και του σαφράν. Συνδυάστε αυτά τα ζεστά χρώματα με πολυτελή υλικά για να δημιουργήσετε στο σπίτι σας μια ζωντανή και ευχάριστη ανοιξιάτικη διακόσμηση.

.

Αγκαλιάστε τα χρώματα, την αρχιτεκτονική και τη ζωντανή ζωή του δρόμου της Κούβας, στο σπίτι σας αυτό το καλοκαίρι με την Vintage Havana συλλογή. Η πλούσια, ζωντανή κουβανέζικη παλέτα χρωμάτων, αποτελεί ένα εκλεκτικό μίγμα των μοτίβων, από το αφηρημένο γραφικό στο εξωτικό τροπικό, που θα προσθέσει μια ιδιαίτερη ζωντάνια στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

.

Τέλος, μια εξελιγμένη συγχώνευση της ιαπωνικής κομψότητας και απλότητας, έρχεται να προσφέρει η συλλογή Refined Zen, επιδιώκοντας μια ατμόσφαιρα χαλαρής, αλλά εκλεπτυσμένης ηρεμίας. Ο συνδυασμός των ουδέτερων χρωμάτων, των φυσικών υλικών και των καθαρών γραμμών είναι μία τάση που ενσαρκώνει την αίσθηση της αβίαστης αρμονίας μέσα στο σπίτι.

.

Ανακαλύψτε λοιπόν τις πρώτες εικόνες των νέων προϊόντων της IKEA για την άνοιξη του 2020, με αντικείμενα που θα σας σαγηνεύσουν.

.

IK0Tjillevips-BasketsTjillevips-BasketTjillevips-Basket (1)Tällbyn-Table-LampIK23IK22IK20IK19IK18IK16IK15IK14IK11IK10IK9IK8IK6IK5IK4IK3IK2IK01IK1

FacebookTwitterTumblrPinterest