Νέας γενιάς λοσιόν περιποίησης με νέα διπλή δράση με χαρακτηριστικό το επαναστατικό προερχόμενο από ζύμωση Postobiotic 12+, καταπραΰνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας κρυστάλλινη και διαυγή όψη.

 

Με εξειδίκευση στην έρευνα ζύμωσης για πάνω από 30 χρόνια, οι επιστήμονες της Estée Lauder αποκαλύπτουν μία νέα προηγμένη προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας, αξιοποιώντας νέα ευρήματα στην έρευνα της μεταβιοτικής ζύμωσης. Σας παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά των Micro Essence Treatment Lotions, με την προηγμένης τεχνολογίας ζύμωσης που περιλαμβάνει το νέο αποκλειστικό Postbiotic 12+ και το 98,9% βιοενεργό ενζύμο Lactiobacillus. Οι νέες συνθέσεις ενισχύουν σημαντικά το φραγμό της επιδερμίδας με νέα διπλή δράση. Αιχμαλωτίζοντας την υγρασία και καταπολεμώντας τον ερεθισμό, μεταμορφώνουν την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την κρυστάλλινη και διαυγή όψη της. Οι Micro Essence Treatment Lotions θρέφουν την επιδερμίδα με τα απαραίτητα συστατικά και διεισδύουν ραγδαία για ανανέωση και εξισορρόπηση, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη φυσική της αντίσταση στα ορατά σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και λεία, νεανική, υγιής και εκθαμβωτική.

 

H ΣΥΛΛΟΓΗ

 

Micro Essence Treatment Lotion με Bio-Ferment

 

Micro Essence Treatment Lotion

 

Η νέα Micro Essence Treatment Lotion με Bio-Ferment, τροφοδοτείται από την προηγμένη  τεχνολογία ζύμωσης, συμπεριλαμβανομένων των νέων αποκλειστικών συστατικών, το Postbiotic 12+ και το 98.9% βιοενεργό ένζυμο Lactobacillus, προκειμένου να ενδυναμώσουν το φυσικό και βιοδυναμικό φραγμό της επιδερμίδας για σταθερή και ενδυναμωμένη επιδερμίδα. Επίσης, περιλαμβάνει το νέο Εκχύλισμα Γλυκόριζας που βοηθά στην καταπολέμηση της ορατής ερυθρότητας και ερεθισμού. Το νέο σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος 2D  λειτουργεί στη σύνθεση με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει 24ωρη ενυδάτωση στην ξηρή επιδερμίδα που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης πόρων και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών ξηρών γραμμών.

Χρήση: Μετά από τον καθαρισμό, εφαρμόστε με τα χέρια ή με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, πρωί και βράδυ. Ακολουθήστε με τον ορό σας και την ενυδατική σας κρέμα. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τη λοσιόν στο δίσκο ντεμακιγιάζ, πιέστε το στα ζυγωματικά, στην περιοχή του μετώπου και στο πηγούνι και αφήστε το για 3-5 λεπτά.

Ιδανικό για: Κανονική προς ξηρή επιδερμίδα.

 

 

Micro Essence Treatment Lotion με Sakura Ferment

 

Micro Essence Treatment Lotion 2

 

Η Νέα Micro Essence Treatment Lotion με Sakura Ferment ενισχύεται με την προηγμένη τεχνολογία ζύμωσης, συμπεριλαμβανομένων των νέων, αποκλειστικών Postbiotic 12+ και του 98.9% βιοενεργού Ενζύμου Lactobacillus, προκειμένου να ενδυναμώσει τον φυσικό και βιοδυναμικό φραγμό της επιδερμίδας για σταθερότητα και ενδυνάμωση. Η προσθήκη του Ενζύμου Sakura αποτελεί το κλειδί για ακόμη πιο λαμπερή και καθαρή όψη.

Ταυτόχρονα, η αναζωογονητική και ανάλαφρη αυτή λοσιόν, περιλαμβάνοντας και ένα νέο διπλό μίγμα από φύκια, βοηθά στον έλεγχο της λιπαρότητας και μειώνει ορατά τόσο την εμφάνιση των λιπαρών πόρων όσο και των σημαδιών που δημιουργούνται από την ακμή κατά 25%. Επιπλέον, καταπολεμά άμεσα την ορατή ερυθρότητα και τους ερεθισμούς, καταπραΰνει την επιδερμίδα και τη δροσίζει με μια μόνο εφαρμογή, απελευθερώνοντας κρυστάλλινη διαύγεια.

Χρήση: Μετά από τον καθαρισμό, εφαρμόστε με τα χέρια ή με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, πρωί και βράδυ. Ακολουθήστε με τον ορό σας και την ενυδατική σας κρέμα. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τη λοσιόν στο δίσκο ντεμακιγιάζ, πιέστε το στα ζυγωματικά, στην περιοχή του μετώπου και στο πηγούνι και αφήστε το για 3-5 λεπτά.

Ιδανικό για: Μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα.

FacebookTwitterTumblrPinterest