More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Η απόλυτη γιορτινή εμπειρία στο Bungalow 7, στα Αστέρια Γλυφάδας
  • ATHENS RIVIERA

Η απόλυτη γιορτινή εμπειρία στο Bungalow 7, στα Αστέρια Γλυφάδας

  • 24.12.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Γιορτές στο Bungalow 7, εκεί όπου δημιουργούνται οι αναμνήσεις μας.

Οι γιορτές στην πόλη μπορούν να αποτελέσουν εμπειρία, αρκεί να τις εμπιστευτεί κανείς στα χέρια όσων έχουν τη γνώση να τις μετουσιώσουν σε τέτοια. Το Bungalow 7 στα Αστέρια Γλυφάδας, πιστό στην πορεία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, φέρνει τη μαγεία των ημερών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, δημιουργώντας ένα χορό αισθήσεων, με γεύσεις, αρώματα και ήχους – όλα προορισμένα να ικανοποιήσουν τις μεγαλύτερες προσδοκίες.

Σε έναν χώρο που συνδυάζει την αίγλη και την κομψότητα των μέσων του προηγούμενου αιώνα με τα urban living στοιχεία του σήμερα, οι καλεσμένοι του θα απολαύσουν εορταστικά μενού τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, υπό τους ήχους live performances και DJ sets.

Από το μενού της παραμονής των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να λείπει το σήμα κατατεθέν της ημέρας, που δεν είναι άλλο από σούπα βελουτέ κάστανο, με την προσθήκη καραβίδας, σε ένα συνδυασμό που θα αποτελέσει την καλύτερη εισαγωγή στις κυρίως επιλογές, όπως το ταρτάρ μοσχάρι, το ραβιόλι παντζάρι με αστακό και yuzu αυγολέμονο ή πάπια με πουρέ topinambur και σάλτσα Perigueux. Ο γλυκός επίλογος γράφεται με προφιτερόλ με επικάλυψη gianduja, γιατί Χριστούγεννα και σοκολάτα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Σε ό,τι αφορά το μενού της παραμονής Πρωτοχρονιάς, περιλαμβάνει και αυτό τη βελουτέ του, αλλά αυτή τη φορά από φρέσκα άγρια μανιτάρια, συνδυασμένη με τραγανό προζυμένιο ψωμί με βούτυρο τρούφας. Στη συνέχεια, το ταρτάρ καραβίδας ακολουθείται από νιόκι βουτύρου με σάλτσα νούμπουλο και τρούφα αλλά και φιλέτο μοσχάρι από τη Νάξο με supreme sauce και πατάτα dauphinois. Η σοκολάτα δεν θα μπορούσε να είναι απούσα και από εδώ, αφού για το γλυκό κλείσιμο ο pastry chef Φώτης Ρόης ετοιμάζει το Noir Eclat με namelaka σκούρας σοκολάτας, με ζελέ φραμπουάζ και ένα σοκολατένιο crumble στην κορυφή.

Το γιορτινό γευστικό ταξίδι συνεχίζεται αφού το Bungalow 7 θα σερβίρει το a la carte brunch του και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, από τις 11:00, προσθέτοντας ορισμένες επιπλέον προτάσεις, ειδικά φτιαγμένες για την συγκεκριμένη περίοδο.

Η εορταστική εμπειρία στο Bungalow 7 ολοκληρώνεται στο επιβλητικό μπαρ, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν την πολύ προσεκτικά δουλεμένη λίστα κοκτέιλ και ποτών, περιτριγυρισμένοι από τα χαμόγελα των αγαπημένων τους και με θέα στον Σαρωνικό.

Το Bungalow 7 προσδοκά να αποτελέσει τον οικοδεσπότη των φετινών γιορτών, κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλά: να μας συγκεντρώνει γύρω από ένα τραπέζι και να δημιουργεί τις μελλοντικές μας αναμνήσεις.

*Απαραίτητη η κράτηση για την παραμονή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των brunch των συγκεκριμένων ημερών.

Πληροφορίες | Κρατήσεις: 2111907001 | Online κρατήσεις: www.bungalow7.gr

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • BUNGALOW 7
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok