Μια νέα βελούδινα απαλή ενυδατική κρέμα, που προσφέρει με ακρίβεια ανόρθωση, σμίλευση και λείανση για μία αξέχαστη, όμορφη επιδερμίδα.

 

 

Η Estée Lauder επαναπροσδιορίζει την ομορφιά με τη νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Creme: Εμπνευσμένη-από-διαμάντι επιδερμίδα, ορατά πιο σμιλευμένη, ενεργοποιημένη. Αυτή η βελούδινα απαλή, ενυδατική κρέμα μεταμορφώνει την επιδερμίδα, με το αποκλειστικό Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρο Διαμάντι, ενώ η ισχυρή τεχνολογία SIRT-2 διατηρεί τη νεανική της όψη και προσφέρει πιο σμιλευμένη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

 

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ: ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΟΜΗ + ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

 

Εμπνευσμένη από τον τρόπο με τον οποίο ένας κοσμηματοπώλης σμιλεύει ένα διαμάντι και αποκαλύπτει τη μοναδική του λάμψη μέσα από την ισορροπία της επιφάνειας και των ιδιοτήτων της δομής του, η Νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Creme δρα, τόσο σε βασικές πτυχές δομής της επιδερμίδας για μια πιο σμιλευμένη, νεανική όψη, όσο και στην επιφάνεια της, προκειμένου να εξομαλύνει τις γραμμές και να ενεργοποιήσει τη φυσική της λάμψη. Τα αποτελέσματα που επαληθεύτηκαν μέσω κλινικών μελετών ακριβείας είναι εκπληκτικά:

  • Μία νέα λάμψη δημιουργείται αμέσως. Ώρα με την ώρα, η εντατική ενυδάτωση καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα.
  • 6 σημεία του προσώπου δείχνουν βελτιωμένα: το πηγούνι, τα ζυγωματικά και ρινοχειλικές πτυχές δείχνουν ορατά πιο ανορθωμένα, πιο σμιλευμένα, ενώ ακόμη και οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και οι γραμμές στο ντεκολτέ δείχνουν πιο λείες. Η επιδερμίδα αποκτά όμορφη, λεία όψη, και οι πόροι μειώνονται ορατά.
  • 6 σημεία του προσώπου με βελτίωση ελαστικότητας με μία μόνο εφαρμογή.

 

RENUTRIV_Creme1

 

SIRT-2 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

 

Έρευνα της Estée Lauder στον αναπτυσσόμενο τομέα της μηχανικής βιολογίας δείχνει, ότι με το πέρασμα του χρόνου, το φυσικό σχήμα των κυττάρων της επιδερμίδας αρχίζει να καταρρέει, γεγονός που οδηγεί στην χαλάρωσή της. Η προηγμένη τεχνολογία SIRT-2, ενεργοποιεί την διατήρηση της πρωτεΐνης sirtuin που βρίσκεται φυσικά στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα η ύπαρξή της είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του σχήματος των κυττάρων της επιδερμίδας. Η τεχνολογία SIRT-2 της Re‑Nutriv όπως αποδείχθηκε σε in vitro μελέτες – συμβάλλει στην ανάκτηση της νεανικής όψης των κυττάρων της επιδερμίδας, και κατ΄επέκταση βοηθά στην επαναφορά της νεανικής τους δράσης. Εκτός από αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία SIRT-2, η σύνθεση περιλαμβάνει το μοναδικό συνδυασμό των τεχνολογιών SIRT-1, SIRT-3 και SIRT-6– οι οποίες οδηγούν σε μία αύξηση 174% της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου της επιδερμίδας μετά από 72 ώρες.  Η αξιοσημείωτη αυτή τεχνολογία διατήρησης της νεότητας επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να δείχνει πιο νεανική. Η Νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Creme είναι η μοναδική κρέμα της Estée Lauder που περιλαμβάνει την τεχνολογία SIRT-2.

 

RENUTRIV_Creme_3

 .

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΡΟΥΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΠΙΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

 

Αυτό το εξαιρετικό συστατικό, με περίπου 10.000 ώρες παραγωγής, δημιουργημένο από τις μοναδικές τρούφες Μαύρο Διαμάντι, οι οποίες συλλέγονται αποκλειστικά για τη Re-Nutriv στη νοτιοδυτική Γαλλία. Μόνο οι ειδικής κατηγορίας τρούφες Extra Class μετατρέπονται σε αυτό το πολύτιμο εκχύλισμα μέσα από μία διαδικασία 9-βημάτων. Η Νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpted Transformation Creme είναι εμποτισμένη με μία συγκέντρωση από το αποκλειστικό, με ισχυρή ενέργεια για την επιδερμίδα Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρο Διαμάντι. Οι in vitro μελέτες έδειξαν, ότι το Εκχύλισμα αυτό βοηθά στην ενίσχυση της ενέργειας, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη φυσική ζωτικότητα της επιδερμίδας. Το Εκχύλισμα Τρούφας Μαύρο Διαμάντι της Re-Nutriv είναι 99% φυσικής προέλευσης.

RENUTRIV_Diamond_Creme_Packshot

ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

 

Εφαρμόζεται κάθε πρωί και βράδυ και η βελούδινα απαλή, απολαυστική υφή , το άρωμα και η αίσθηση πολυτέλειας που χαρίζει, ενεργοποιεί πολλαπλές αισθήσεις. Ενισχύστε την εμπειρία με το Diamond Sculpting Facial Ritual που δημιουργήθηκε από τους αισθητικούς της Re-Nurtiv.

FacebookTwitterTumblrPinterest