Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με τρέξιμο, κούραση και πολλή δουλειά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαλαρό πρωινό Κυριακής. Κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου, ετοίμασε τον καφέ ή το πρωινό σου, στόλισε όμορφα το δίσκο σου και ξεκίνησε την μέρα σου με τον πιο όμορφο τρόπο, χωρίς καν να σηκωθείς από το κρεβάτι!

Μόνη σου ή με τον αγαπημένο σου, το να απολαμβάνεις τον καφέ σου στο κρεβάτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποβάλλεις το άγχος της εβδομάδας και να ξεκινήσεις με ηρεμία τη μέρα σου. Βάλε τη μουσική που αγαπάς, τα αγαπημένα σου λουλούδια στο βάζο, ξεφύλλισε ένα περιοδικό ή διάβασε ένα βιβλίο, χαλάρωσε και φέρε την πολυτέλεια και την απόλαυση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στο σπίτι σου.

Άλλωστε μη ξεχνάς ότι είναι Κυριακή! Είναι η μέρα εκείνη της εβδομάδας που όλα δείχνουν πιο όμορφα και ήρεμα, γιατί να μη είναι και ξεχωριστά! Φιλιά!

women-secret-more trendswomen-secret-bwomen-secret-cwomen-secret-dwomen-secret-ewomen-secret-gwomen-secret-hwomen-secret-iwomen-secret-jwomen-secret-kwomen-secret-lwomen-secret-m

FacebookTwitterTumblrPinterest