Αν είστε από αυτές που φοβάστε τις επεμβατικές μεθόδους, τότε η Clinique έχει τη λύση!

Ξεκινήστε με μία μεταμόρφωση από την Clinique, αντί να επισκεφθείτε τον γιατρό για να δοκιμάσετε κάποια επεμβατική μέθοδο. Είναι αλήθεια πως με το πέρασμα του χρόνου, ο μεταβολισμός της επιδερμίδας επιβραδύνεται και έτσι χάνει τη νεανική της λάμψη. Ενισχύστε λοιπόν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας σας με τη NEΑ Clinique Smart Clinical MD.

Το Smart Clinical™ MD Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt + Revolumize της Clinique αποτελείται από δύο καινοτόμες ενυδατικές κρέμες, σε ένα βάζο. Μια στιγμιαία κρέμα σύσφιξης προσώπου και μια στιγμιαία γεμάτη πυκνότητα κρέμα προσώπου ώστε να ανακουφίσει, να αναστέλλει και να ανασχηματίζει την εμφάνισή σας. Χάρη στην τεχνολογία Morpho Technology + Custom Repair που διαθέτει, βοηθά να αναμορφώσετε τις βασικές περιοχές του προσώπου σας: Να ανασηκώστε τη γνάθο σας, να συσφίξετε το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου σας, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στις ρυτίδες, τη θαμπάδα και τον ανομοιογενή τόνο.

 

Clinique_Smart_MD

 

Μια ευρηματική προσέγγιση για ορατή ανανέωση της μορφολογίας του προσώπου που στοχεύει στις βασικές περιοχές ανησυχίας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Διατίθεται σε δύο εξειδικευμένες συνθέσεις: μία για ορατή σμίλευση των βασικών περιοχών όπως λαιμός, ζυγωματικά, περίγραμμα και μία ακόμα για ορατή αποκατάσταση των περιοχών με απώλεια όγκου.

 

2 καινοτομίες σε 1 κρέμα. 

Σμίλευση σύνθεση για τις περιοχές που έχουν ανάγκη από ανόρθωση: ζυγωματικά, λαιμός και περίγραμμα.

Αποκατάσταση του Όγκου σύνθεση για τις περιοχές που έχουν ανάγκη από όγκο: ζυγωματικά, γραμμές & ρυτίδες, ρινοπαρειακές πτυχώσεις, μέτωπο.

 

26_ClinicalMD_DuoMass_1x1

 

Και οι δύο συνθέσεις αντιμετωπίζουν γραμμές & ρυτίδες, απευθύνονται στον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και στη θαμπή όψη.

Και οι δύο συνθέσεις ενισχύουν τον κύκλο κυτταρικής ανανέωσης.

Και οι δύο συνθέσεις χαρίζουν ενέργεια στην επιδερμίδα & επαναφέρουν την νεανική λάμψη.

 

CLINIQUE_SMART_CLINICAL_MD_DUAL_DUO_GL_RGB

Οι ΝΕΕΣ διαθέσιμες Clinique Smart MD είναι οι:

Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Resculpt (Σμίλευση), 50ml

Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Revolumize (Αποκατάσταση Όγκου,) 50ml

Smart Clinical MDTM Multi-Dimensional Age Transformer Duo Resculpt & Revolumize (Σμίλευση & Αποκατάσταση Όγκου) 2 κρέμες σε 1, 50ml

FacebookTwitterTumblrPinterest