Νέα προσθήκη στη συλλογή αρωμάτων Beautiful Magnolia

 

 

Τολμήστε να Ονειρευτείτε. Τολμήστε να Επιθυμείτε. Τολμήστε να Πιστέψετε. Το Beautiful Magnolia της Estée Lauder είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη συναισθηματική έξαψη  μιας εξελισσόμενης ιστορίας αγάπης.  Ένα ζωηρό, λουλουδάτο άρωμα, το Beautiful Magnolia, είναι το απόλυτο σύμβολο της δύναμης και της πίστης στην αγάπη, που αποτυπώνει κάθε πολύτιμη στιγμή της και ανθίζει, όπως ακριβώς το λουλούδι της Μανόλιας. Ξεκινά με την πρώτη σπίθα της πρώτης ματιάς  και την αδιαμφισβήτητη ένταση που επικρατεί, καθώς τα συναισθήματα δυναμώνουν, και κορυφώνεται με την τόλμη της αγάπης.

 

 Beautiful Magnolia Eau de Parfum

 

Το Beautiful Magnolia αποπνέει πάθος και ρομαντισμό με έναν υπαινιγμό παιχνιδιάρικου χαρακτήρα, αιχμαλωτίζοντας τη μαγευτική ομορφιά της ανθισμένης Μανόλιας και το πλούσιο άρωμα που αναδύεται από την καρδιά του λουλουδιού, όπως ακριβώς ξετυλίγεται μια μοναδική ιστορία αγάπης.

 

Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum

 

Το Beautiful Magnolia Intense της Estée Lauder αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία Dare to Love. Αιχμαλωτίζοντας μία θύελλα συναισθημάτων, αυτό το άρωμα δυναμώνει την ένταση, τον ρομαντισμό και το πάθος του έρωτα. Το Beautiful Magnolia Intense μεταφέρει ένα κρυφό μήνυμα λουλουδιών που ξεκίνα με ένα νεανικό μείγμα από πολύχρωμο λάδι μανταρίνι, φύλλα βιολέτας και το γεμάτο ζωντάνια έλαιο κάρδαμου. Αυτός ο τριπλός συνδυασμός κορυφώνεται με τη φρεσκάδα του αρώματος Magnolia που ανθίζει νωρίς το πρωί.

 

Ana_de_Armas_SP23_Beautiful_Magnolia_KV_Model_Global_Online_Print

 

Το ΝΕΟ Beautiful Magnolia L’Eau, Eau de Toilette

 

Η Estée Lauder παρουσιάζει το ΝΕΟ Beautiful Magnolia L’Eau, το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας Dare to Love. Αυτό το λουλουδάτο άρωμα Μόσχου αποτυπώνει μια επική ιστορία αγάπης από την αρχή έως το τέλος, προκαλώντας σας να ονειρευτείτε μια ζωή γεμάτη αγάπη.

FacebookTwitterTumblrPinterest