Απολαυστική διαμονή σε έναν κόσμο έργων τέχνης και κομψότητας

.

Το Art Mainalon βρίσκεται στην καρδιά της Βυτίνας, μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού και αποτελεί ένα προορισμό – εμπειρία για το ξεχωριστό κοινό του. Ένα ξενοδοχείο – πινακοθήκη, με αυθεντικά έργα τέχνης και γλυπτά Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που κοσμούν τα δωμάτια καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους του. Το Art Mainalon Hotel απέχει 12χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Μαίναλου και μπορεί να συνδυαστεί για μια όμορφη απόδραση για σκι.

.

MAINALON1

.

Δωμάτια

Το ξενοδοχείο διαθέτει πενήντα δωμάτια με θέα στην οροσειρά του Μαινάλου, στο χωριό και στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.Ο σχεδιασμός των δωματίων ακολουθεί την φιλοσοφία του ξενοδοχείου, όπου η τέχνη, η κομψότητα και το παραδοσιακό στοιχείο προσφέρουν στον επισκέπτη την απόλυτη χαλάρωση και αναψυχή. Μέγεθος έως 30 τετραγωνικά μέτρα, τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν έναν φιλόξενο χώρο διαμονής, με αυθεντικά έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, κομψή επίπλωση, μπαλκόνι και ένα κομψό χώρο καθιστικού.

.

room021609409416094105a3a4art_mainalon_1

 .

Gourmet Experience

O επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το γεύμα του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η αρχιτεκτονική και η ιδιαίτερη αισθητική του εστιατορίου, κάνει τον επισκέπτη να νιώθει χαλάρωση και οικειότητα. Ο συνδυασμός των παραδοσιακών γεύσεων, η θέα στο βουνό και στη πισίνα του ξενοδοχείου, εγγυώνται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στη Βυτίνα.

.

dine_photo02

dine_photo01dine_photo03_new

.

Στο χώρο του μπαρ, οι lounge-bar πολυθρόνες, ο χαμηλός φωτισμός, η εντυπωσιακή ξύλινη οροφή και οι πίνακες με τις αυθόρμητες συνθέσεις τους, προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε το ποτό σας.

.

16094098

.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο άθλησης και μασάζ, για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

.

wellness_top2wellness_top3

FacebookTwitterTumblrPinterest