Όταν η ρετρό και ταυτόχρονα μαξιμαλιστική αισθητική του Gucci συνδυάζεται με την coolness διαχρονικότητα της Adidas

 

Η πολυαναμενόμενη συλλογή Gucci x Adidas είναι πλέον εδώ. Η συνεργασία της χρονιάς, είχε ανακοινωθεί στις αρχές του 2022, ενώ το κοινό είχε ήδη πάρει μία γεύση, καθώς τα μοναδικά κομμάτια της νέας συλλογής είχαν παρουσιαστεί στην πασαρέλα  το Φθινόπωρο 2022. Από τα Gazelle sneakers μέχρι τις φόρμες όλα τα κομμάτια φέρουν το λογότυπο και των δύο εταιρειών.

Με την πρώτη ματιά στη συλλογή μπορεί αμέσως να καταλάβει κανείς ότι φέρει τη ρετρό σπορ πινελιά που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου, Αλέσαντρο Μισέλ, ενσωματώνει συνεχώς στα δημιουργήματά του. Ο Μισέλ είναι ένθερμος συλλέκτης των αθλητικών παπουτσιών της adidas, ενώ έχει πολλές φορές εκφράσει τον θαυμασμό του για την αισθητικής της εταιρείας. Επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η συμφωνία για το πάντρεμα των δύο φαινομενικά αντίθετων κόσμων της μόδας, έγινε εύκολα, αβίαστα και δημιουργικά.

 

adidas-x-Gucci-01

 

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει κοιτώντας κανείς τη νέα Gucci x Adidas συλλογή είναι αρμονικό δέσιμο του τρίφυλλου (logo) της Adidas και του μονογράμματος(GG) της Gucci, το οποίο κοσμεί όλα τα κομμάτια της συλλογής.

Ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της συλλογής είναι η φόρμα Adidas, η οποία αποτελεί μία νέα υβριδική εκδοχή της θρυλικής φόρμας της εταιρείας.Αποπνέοντας μία ρετρό κομψότητα η φόρμα συνδυάζει απόλυτα το κολλεγιακό look με το στυλ των sports clubs.

 

FW22_MNWLook709US

 

Τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία σειρά αποπνέει ένα αθλητικό, αλλά ταυτόχρονα κομψό αέρα.H χαρακτηριστική λευκή τριπλή ρίγα της Adidas μαζί και το πράσινο κόκκινο Web της Gucci φιγουράρουν σε πολλά ενδύματα. Ταυτόχρονα μερικά από τα πιο κλασσικά κομμάτια του ιταλικού οίκου έχουν δεχτεί ένα νεανικό uptade, στο οποίο κυριαρχεί το χρώμα και η fun διάθεση.

 

adidas x Gucci-03FW22_MNWLook732USFW22_MNWLook728USFW22_MNWLook726USFW22_MNWLook724USFW22_MNWLook718USFW22_MNWLook705USFW22_MNWLook701USFW22_MNMLook724USFW22_MNMLook722USFW22_MNMLook714USadidas-x-Gucci-03adidas-x-Gucci-02

FacebookTwitterTumblrPinterest