Ένα γαστρονομικό ταξίδι σε τρεις μοναδικούς προορισμούς της Ελλάδας με τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa.
Το πολυαναμενόμενο Nobu Food Festival επιστρέφει και φέτος με μία ξεχωριστή διαδρομή που ενώνει τρεις κοσμοπολίτικους ελληνικούς προορισμούς, την Αθήνα, την Πάρο και τη Μύκονο.

Οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του θρυλικού σεφ Nobu Matsuhisa, ο οποίος θα υποδέχεται τους επισκέπτες στα εστιατόρια Matsuhisa Athens, Matsuhisa Paros και Matsuhisa Mykonos για μία σειρά από βραδιές υψηλής γαστρονομίας.

Η εμπειρία του Nobu Food Festival ξεκινά από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Matsuhisa Athens, στις 22 και στις 23 Ιουνίου, στο μαγευτικό περιβάλλον του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στη Βουλιαγμένη. Στο αγαπημένο restaurant destination, ο σεφ Nobu παρουσιάζει εκλεπτυσμένα πιάτα και signature Nobu style δημιουργίες. Η εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με premium cocktails από διαλεχτά spirits στο ατμοσφαιρικό Umi Bar, τα εμβληματικά ροζέ κρασιά του Château d’Esclans και την ιστορική σαμπάνια Taittinger, με φόντο την ακαταμάχητη θέα στη θάλασσα.

Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου, το Matsuhisa Paros στο Avant Mar Hotel, αναμένεται να φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Nobu Food Festival, οδηγώντας τους επισκέπτες ένα βήμα πιο κοντά στη φιλοσοφία του σεφ Nobu, ενός από τους πιο επιδραστικούς και δραστήριους σεφ-φαινόμενο παγκοσμίως.

Το φεστιβάλ κορυφώνεται στις 27, 28 και 29 Ιουνίου στο Matsuhisa Mykonos που βρίσκεται μέσα στο εμβληματικό Belvedere Hotel. Τρεις βραδιές γεμάτες καθηλωτικές γεύσεις σε συνδυασμό με την υπέροχη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου δημιουργούν μια εμπειρία ζωής. Από αυτές, ξεχωρίζει η βραδιά της 28ης Ιουνίου, όπου οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό και ειδικά διαμορφωμένο pairing menu, με εμπνευσμένες δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας εναρμονισμένες με τις κλασικές και διαχρονικές σαμπάνιες του Οίκου Taittinger, παρουσία του σεφ Nobu και της Eglė Simutytė, Area Manager Central & Eastern Europe του Οίκου Taittinger.