Μια νέα αρχή́ με την ιδία πάντα αγάπη και φροντίδα για τους φίλους του Βαρούλκου 

Με ένα συγκινητικο μήνυμα ο Λευτέρης Λαζάρου σηματοδοτεί τη νέα αρχή του Βαρούλκου στις 25 Μαΐου, όπου ο διάσημος σεφ και η ομάδα του ξεκινάνε με ανανεωμένη διάθεση, μενού προσαρμοσμένο στη νέα εποχή με δημιουργικές γεύσεις και καλοκαιρινά πιάτα.

Το Βαρούλκο για πρώτη φορά ανοίγει τα μπαλκόνια του, μαζί με τις 2 σάλες μπροστά στη θάλασσα, όπου σε κάθε μπαλκόνι θα υπάρχει μόνο ένα τραπέζι μέχρι 6 άτομα. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε όσους επιλέξουν να γευτούν τις θαλασσινές δημιουργίες του Λευτέρη Λαζάρου, να απολαύσουν privet την πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου και την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

.

ΒαρούλκοΒαρούλκο

.

Ο αγαπημένος σεφ όλων μας στο μήνυμά του, με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον και πραγματικά μας συγκινεί!

.

«Ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε  σελίδα…

Η ζωή μας άλλαξε ξαφνικά το Μάρτιο. Ο μήνας που πάντα μας έφερνε την Άνοιξη, έγινε ξαφνικά για όλους μας ένας δύσκολος μήνας, με πρωτόγνωρες συνθήκες, που μας υποχρέωσαν ν΄ αλλάξουμε συνήθειες, τρόπο ζωής και σχέδια, μέσα σε λίγες ώρες.

Το Βαρούλκο έκλεισε. Έκλεισε, όμως δεν άδειασε…

Πίσω από την κλειστή του πόρτα ήταν γεμάτο με χαρούμενα πρόσωπα, συναναστροφές, τσουγκρίσματα, μαγειρέματα, γιορτινές στιγμές, έρωτες… Έμειναν εκεί και κράτησαν το Βαρούλκο γεμάτο ζωή.

Έτσι, κύλησε πιο εύκολα η αναμονή και σαν γνήσιο γέννημα και θρέμμα του Πειραιά στολίστηκε με φρέσκια θαλασσινή φορεσιά κι είναι έτοιμο να ανοίξει πανιά. Άλλωστε έχει αντέξει δύσκολες στιγμές, αλλαγές κι ανατροπές, γιατί έχει μέσα του τόση αγάπη, που έχει πάρει κι έχει δώσει μέσα στα χρόνια…

Πάντα εκεί έτοιμο ν’ αγκαλιάσει όσους το αγαπάνε, έστω κι αν πρέπει να τους αγκαλιάζει πλέον νοερά, όμως με την ίδια ζεστασιά και χαρά.

 

Βαρούλκο

.

Σήμερα το Βαρούλκο μας είναι έτοιμο και πιο φωτεινό από ποτέ να σας καλοδεχτεί στις βεράντες και τους καλοκαιρινούς του χώρους. Να θυμηθούμε τα παλιά και να ξεχάσουμε τα πρόσφατα. Να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες, να κάνουμε νέα όνειρα.

Στην υγειά σας και καλή μας αντάμωση!»

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

.

Βαρούλκο

Βαρούλκο

FacebookTwitterTumblrPinterest