Ένα μονόχρωμο διαμέρισμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που το καθιστούν ξεχωριστό

Αυτό του ουδέτερο χρωματικά διαμέρισμα, που βρίσκεται στο Östermalm της Στοκχόλμης ανήκει στην στιλίστρια και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Emma Blomquist.  Αν με ρωτάτε θεωρώ ότι εκφράζει την απόλυτη αρμονία και ισορροπία μεταξύ επίπλων και διακοσμητικών στοιχείων.

Η επίπλωση και η διαμόρφωση του σπιτιού μας είναι μια προσωπική διαδικασία που πιστεύω και για να είμαι ειλικρινής σιγά-σιγά αλλάζει και εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, πλέον έχω γίνει λάτρης της αφαιρετικής και των ουδέτερων χρωμάτων. Και λογικό είναι μόλις είδα αυτό το διαμέρισμα το λάτρεψα!

 

SiY9Wq

YbB0Le

 

Το εντυπωσιακό αυτό σπίτι φέρει το χαρακτηριστικό ύφος της υπογραφής της Emma. Κομψό, μινιμαλιστικό, απλά εξαιρετικό. Με καμβά μια διαχρονική μονόχρωμη παλέτα, έπαιξε με υλικά και σχήματα για να αποτρέψει τη μονοτονία. Ξεχωρίζω τον καναπέ από το Layered, μια επιτραπέζια λάμπα Taccia, ένα φωτιστικό οροφής από τον Serge Mouille, μια πολυθρόνα από τον Pierre Jeanneret, καθώς και μερικά προϊόντα από το δικό της brand, Apartment Stories. Όλα φαίνονται προσεκτικά επιλεγμένα για τον συγκεκριμένο χώρο και ανεπιτήδευτα τοποθετημένα, δημιουργώντας ένα πολυτελές σκηνικό.

 

43747d26ebc092762474aa0fa26236b0

 

Αγαπώ πραγματικά τα ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα, τα οποία ενισχύουν την ευρύχωρη εμφάνιση και την αίσθηση του άνετου χώρου. Παρατηρήστε πώς η κουζίνα συνάδει με την όλη διακόσμηση, αποτελώντας μια συνέχεια. Τα εντοιχιζόμενα ντουλάπια μοιάζουν πιο πολύ με έπιπλα, δεν υπάρχουν στο  επάνω μέρος, ενώ ο μαρμάρινος πάγκος είναι ένα κομμάτι τέχνης από μόνος του. Είναι απλό και ταυτόχρονα τόσο όμορφο!

 

75f37ecf4195b3707d7f22e7bc82fe8d

Untitled-1

Jo6rsf

F2L2zq

Untitled-2

SNWm1x

KOGeos

FacebookTwitterTumblrPinterest