Εμπνευσμένα gallery walls που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο σας!

 

Το σπίτι μας παίρνει ζωή από την διακόσμηση που έχουμε επιλέξει. Αυτή δε, την περίοδο, που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα σ’ αυτό, τα διακοσμητικά αντικείμενα που έχουμε επιλέξει είναι αυτά που δίνουν ζεστασιά και μεταμορφώνουν τον χώρο μας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Μια μεγάλη τάση, που σίγουρα θα έχεις δει στο Pinterest ή στο Instagram είναι τα διάφορα gallery walls με πολλά διαφορετικά κάδρα. Συνθέσεις από φυτά, τοπία, αφηρημένες γραμμές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, εμπνευσμένα quotes, τα οποία κοσμούν διάφορα στοιχεία των τοίχων και δίνουν  boho vibes, καθώς οι αναπαραστάσεις τους είναι λιγότερο φλύαρες.

Και αν σας τρομοκρατεί η ιδέα να φτιάξετε ένα τέτοιο κολλάζ με κάδρα στον τοίχο σας δείτε μερικά παραδείγματα από ένα πολύ όμορφο site το desenio.com, απ’ όπου μπορείς να πάρεις ιδέες, αλλά κυρίως να προμηθευτείς όλα αυτά τα υπέροχα κάδρα που έχεις δει και δεν ξέρεις που να τα βρεις.

 

Screen Shot 2021-01-25 at 13.30.00Untitled-3Untitled-4Untitled-5Untitled-6Untitled-7Untitled-8Untitled-10Untitled-11Untitled-12Untitled-13Untitled-14Untitled-15Untitled-16Untitled-17Untitled-18Untitled-19

FacebookTwitterTumblrPinterest