Προσθέστε μια νότα καλοκαιριού στο σπίτι σας με εξωτικά μοτίβα και φυσικά υλικά

Αν είστε και εσείς από αυτές που έχετε μια αδυναμία στα είδη διακόσμησης για το σπίτι, όπως εγώ, που μπορώ να περάσω ώρες σε ένα τέτοιο κατάστημα, αξίζει να δείτε τη νέα συλλογή “inspired by nature” των h&m για το καλοκαίρι του 2020.

Μια εξωτική σειρά, που από την πρώτη ματιά σε μεταφέρει σε τροπικό mood διακοπών, δίνοντάς σου όμως την δυνατότητα να το ζήσεις όλο αυτό στο σπίτι σου. Φοίνικες, πολύχρωμα πουλιά, κοχύλια και όλα αυτά τυπωμένα σε σερβίτσια, μαξιλάρια, πετσέτες θαλάσσης, τραπεζομάντιλα είναι μόνο μερικά κομμάτια από αυτά που ξεχώρισα. Δε μπορώ βέβαια να μην αναφερθώ στο πιο διαχρονικά υλικά του καλοκαιριού, την ψάθα και το μπαμπού, που τα βλέπουμε σε τσάντες, σε πανέμορφους καθρέφτες, σε κηροπήγια, αλλά και σε καλάθια για τα φυτά. Ενδιαφέρον επίσης έχουν και τα ξύλινα σκεύη σερβιρίσματος, όπως και αυτό το comeback στον πηλό που παρατηρώ τελευταία και ήδη στη συλλογή υπάρχουν πήλινα βάζα, κανάτες, και γλάστρες.

Γενικά, σε αυτή η συλλογή κυριαρχεί το χρώμα, αλλά και τα μονόχρωμα κομμάτια της είναι αυτά που θα αποτελέσουν τον σωστό καμβά για να αναδειχθούν τα πιο έντονα στοιχεία. Καλύτερα όμως να δεις την φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε για τη νέα αυτή σειρά και σε αφήνω να απολαύσεις όμορφες εικόνες με τροπική διάθεση.

.

hmgoepprod (1)hmgoepprod (2)hmgoepprod (4)hmgoepprod (5)hmgoepprod (6)hmgoepprod (7)hmgoepprod (9)hmgoepprod (10)hmgoepprod (11)hmgoepprod (12)hmgoepprod (14)hmgoepprod (15)hmgoepprod (16)hmgoepprod (17)hmgoepprod (18)hmgoepprod (19)hmgoepprod (20)hmgoepprod (21)hmgoepprod (22)hmgoepprod (23)hmgoepprod (24)hmgoepprod (25)hmgoepprod (26)

FacebookTwitterTumblrPinterest