Πώς να συνδυάσετε τις ουδέτερες αποχρώσεις, ώστε να δώσετε ζεστασιά και κομψότητα στη διακόσμηση του σπιτιού σας

 

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Πλέον, είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ο χώρος της εργασίας μας, ο χώρος που χαλαρώνουμε και ξεκουραζόμαστε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι ο χώρος που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και που ταιριάζει με την αισθητική μας.

Τα neutral χρώματα ήταν πάντα μια σίγουρη επιλογή για ένα classy αποτέλεσμα, που δεν κουράζει το μάτι και αντιθέτως συμβάλλει στην χαλάρωσή μας. Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι ιδανικές, κυρίως αυτή την εποχή, αφού δημιουργούν μια ήρεμη και αρμονική ατμόσφαιρα.

 

Corner-01b

 

Επιλέξτε καφέ, μπεζ, λευκό και απαλό γκρι και προσθέστε χαλαρωτικά στοιχεία, τα οποία θα δώσουν στο χώρο το επιθυμητό, αρμονικό αποτέλεσμα. Δώστε ιδιαίτερη βάση στους καφέ τόνους, καθώς προσδίδουν ζεστασιά και κομψότητα. Συνδυάζονται εύκολα με πολλά χρώματα, κάτι που θα σας βοηθήσει να “παίξετε” με διάφορους και πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς, δίνοντας μία νέα πινελιά στην αισθητική του χώρου σας.  Μπορείτε να δώσετε μία ρουστίκ νότα επιλέγοντας έναν δερμάτινο καναπέ ή να κάνετε μια πιο cozy υφασμάτινη επιλογή, για μεγαλύτερη άνεση.

Χρησιμοποιήστε ξύλο σε φυσική απόχρωση, ψάθα, μάρμαρο και σπάστε την μονοτονία με έξυπνους τρόπους. Τέλος, πολύ βασικό είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου, καθώς προσφέρουν μια ευχάριστη και φυσική νότα στη διακόσμησή. Είναι ικανά να σας χαρίσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, δημιουργώντας μια αίσθηση ζωντάνιας και ευεξίας στον χώρο σας.

 

Living-02

 

Στις ακόλουθες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πώς το Anthology Creative Studio, ένα γραφείο εσωτερικής διακόσμησης, καταφέρνει να δημιουργεί υπέροχους, χαλαρωτικούς, ζεστούς χώρους, που βασίζονται στις ουδέτερες αποχρώσεις. Παρατηρείστε τους χώρους, αντλείστε έμπνευση και μη διστάσετε να εφαρμόσετε κάποια στοιχεία και στο δικό σας σπίτι!

 

2020-11-07clivingroom8livingroom3livingroom2livingLiving-015+(1)Living-014Living-04Living-03Living-01EE81EB1E-951F-4025-BAC7-BC3005520905Dining4Dining1Dining-02Dining-01

livingroom4BlanMantel-Living-02bBathroom-01


images: anthology creatives

FacebookTwitterTumblrPinterest