More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
  • ATHENS RIVIERA

Ζήστε ένα ξεχωριστό Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

  • 06.04.2023
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Μια ευκαιρία για διασκέδαση και αισιοδοξία για να απολαύσουμε τις πρώτες ημέρες της Άνοιξης στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Ως περίοδος ανανέωσης, χαρούμενης επανασύνδεσης και περισυλλογής, το Πάσχα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συγκεντρωθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους σημαντικές στιγμές.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι το ιδανικό μέρος στην Αθήνα για να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα, απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη λιακάδα με θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού.  «Ο κόσμος επιστρέφει στην κανονικότητα μετά από μερικά δύσκολα χρόνια, αλλά με μια νέα κατανόηση του τι πραγματικά έχει σημασία», σχολιάζει ο Jann Kaiser, Hotel Manager του ξενοδοχείου. «Το Πάσχα είναι ακόμη μια υπενθύμιση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον με τους αγαπημένους μας. Αυτό το Πάσχα, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επισκέπτες από όλο το κόσμο αλλά και πολλούς Έλληνες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για να περάσουμε μαζί τους αυτές τις ημέρες», καταλήγει.

APL_103

Από τις 7 Απριλίου, οι επισκέπτες κατά την άφιξή τους στο στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας —που βραβεύτηκε με Πέντε Αστέρια στα πρόσφατα βραβεία του Forbes— θα μπαίνουν σε ανοιξιάτικο κλίμα με τις δημιουργικές συνθέσεις εποχιακών λουλουδιών που θα επιμεληθεί το καλλιτεχνικό team του Studio 7. Σοκολατένια πασχαλινά αυγά και ένα βιβλίο ζωγραφικής του Αστερίξ θα περιμένουν τα μικρά παιδιά, με ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων —που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κυνήγι θησαυρού αυγών, διακόσμηση πασχαλινών μπισκότων, χειροτεχνίες και face painting— διαθέσιμο από τις 7 έως τις 9 και από τις 14 έως τις 16 Απριλίου, τα δύο Σαββατοκύριακα που καλύπτουν το Καθολικό και το Ορθόδοξο Πάσχα.

Η Taverna37 υποδέχεται την πασχαλινή περίοδο με τον νέο σεφ, Αλέξανδρο Κοσκινά

Την Κυριακή του Πάσχα, οι επισκέπτες και οι θαμώνες του ξενοδοχείου καλούνται σε ένα αυθεντικό και ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Taverna37: ένα ξεχωριστό πασχαλινό μενού με αλμυρές και γλυκές ελληνικές λιχουδιές που δημιουργήθηκε από τον νέο σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά.

APL_158_original

APL_160

Αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, ο γεννημένος στην Κέρκυρα σεφ έχει αφήσει το στίγμα του στη γαστρονομία, εξελίσσοντας εδώ και 20 χρόνια τις δεξιότητές του στην κουζίνα. Διαθέτει, μάλιστα, στο βιογραφικό του συνεργασίες με τους καλύτερους παραγωγούς της χώρας και στόχος του είναι να μεταδίδει σε κάθε πιάτο του αρώματα, αναμνήσεις και γεύσεις από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

APL_732

Καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, από τη Δευτέρα 10 έως το Σάββατο 15 Απριλίου, η Taverna37 θα σερβίρει ελληνικά σαρακοστιανά πιάτα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος (13:00-15:00).

Δημιουργία αναμνήσεων στο Mercato

Από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως την Τρίτη 18 Απριλίου, το πρωινό στο Mercato, μετατρέπεται σε πασχαλινό, με μυρωδάτο τσουρέκι και ζωγραφική αυγών για τους μικρούς επισκέπτες.

Στις 9 Απριλίου που γιορτάζεται το Καθολικό Πάσχα, το Mercato έχει ετοιμάσει ένα νόστιμο κυριακάτικο brunch με την υπογραφή του επικεφαλής σεφ Sergio Favata και της ομάδας του, το οποίο περιλαμβάνει λαχταριστές λιχουδιές όπως το ιταλικό πασχαλινό κέικ colomba, το τσουρέκι και έναν πλούσιο μπουφέ με ψάρια και θαλασσινά.

APL_111_original

APL_748_original

Το Μεγάλο Σάββατο, οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν το τέλος της Σαρακοστής στο Mercato με το παραδοσιακό πρώτο γεύμα, τη μαγειρίτσα, κατόπιν αιτήματος. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή διατίθεται και μέσω του In Room Dining.

Ένας χώρος για περισυλλογή και απόκτηση νέων εμπειριών

Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να μείνουν την περίοδο του Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα βρουν ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης μέσα στη φύση που θα τους συναρπάσει.

Arion Royal Suite

Για τους λάτρεις του wellness, το luxurious spa του ξενοδοχείου, εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη, περιλαμβάνει το The Fountain House: ένα καταφύγιο μόνο για ενήλικες με σπήλαιο αρωματικών ρεμάτων, ντους με ψύξη, σάουνα και χαμάμ. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν μαζί με κοινές θεραπείες.

Spa single treatment room

Στο τέλος κάθε γεμάτης ημέρας, τα σύγχρονα καταλύματα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens δίνουν προτεραιότητα στη χαλάρωση και τη φροντίδα.


Για περισσότερες πληροφορίες για το Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel καλέστε στο +30 210 890 1000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.fourseasons.com/athens/ 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens
  • Four Seasons Athens
  • Mercato Four Seasons Athens
  • Taverna 37

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok