Κλασικά και statement κομμάτια σας βοηθάνε να αναδείξετε την τάση του athleisure σε κάθε περίσταση!

Είμαστε ήδη στην δέκατη μέρα καραντίνας και αυτό όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχιστεί για μεγαλύτερο διάστημα. Όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν κάνει άνω κάτω την καθημερινότητά μας, αλλά και το ντύσιμό μας. Και ίσως μένοντας στο σπίτι πέφτουμε στην παγίδα να φοράμε όλη μέρα πιτζάμες. Προσωπικά πιστεύω αυτό είναι λάθος!

Πρέπει να σκεφτόμαστε πως μένουμε στο σπίτι, αλλά περιποιημένες και φοράμε αυτά που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Έρευνες έχουν δείξει ότι συμβάλλει κατά πολύ στην ψυχολογία το ντύσιμο και το πώς νιώθουμε μέσα σε αυτό. Έτσι, εάν για παράδειγμα δουλεύεις από το σπίτι, ντύσου και περιποιήσου τον εαυτό σου! Καλό είναι για μια γυναίκα να είναι στιλάτη, να μην χάνει την κομψότητά της ακόμα και σε περίοδο καραντίνας!

Έτσι, στη νέα online συλλογή Zara μπορείς να ανακαλύψεις μια νέα casual διάθεση του styling με γυναικεία φούτερ, φόρμες, κολάν και hoodies. Οι oversize και κοντές γραμμές μετατρέπουν τις αναλογίες σε αυτό το κλασικό αθλητικό είδος, ενώ τα γραφικά τυπωμένα κείμενα και οι νέες παλέτες χρωμάτων προσφέρουν επίσης μια πιο τολμηρή αισθητική. Τα μαύρα, λευκά και γκρι φούτερ με τσέπη hoodie είναι ευπροσάρμοστα και συνδυάζονται με τα πάντα, ενώ οι τολμηρές διακοσμήσεις, τα μπλοκ χρώματα και τα θηλυκά μοτίβα αποδεικνύουν ότι το streetwear λειτουργεί πλέον προσφέροντας άνεση και στιλ και στο σπίτι.

 

Untitled-15644849803_1_1_1Untitled-20Untitled-19Untitled-18Untitled-17Untitled-16Untitled-15Untitled-14Untitled-13Untitled-12Untitled-11Untitled-10Untitled-9Untitled-8Untitled-6Untitled-4Untitled-3

FacebookTwitterTumblrPinterest