Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Παρίκος μοιράστηκαν τα μυστικά της κουζίνας τους σε ένα signature cooking session!

Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην ελληνική θαλασσινή κουζίνα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, σε ένα ξεχωριστό event που διοργάνωσε το εστιατόριο Varoulko Seaside. Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Παρίκος μας υποδέχθηκαν με ένα live cooking session, στο οποίο αποκαλύψαμε τα μυστικά της κουζίνας τους και μας μύησαν στη γευστική ταυτότητα του εστιατορίου.

Η σάλα των private events στον πρώτο όροφο του Βαρούλκου γέμισε με ευχάριστες παρουσίες που απόλαυσαν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και την ενέργεια των chefs, οι οποίοι μπήκαν στην open plan κουζίνα με φρέσκια διάθεση κι έμπνευση για δημιουργία και χάρισαν μοναδικές στιγμές μαγειρεύοντας δύο signature συνταγές τους. Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Βερνίκου, η Μάρα Δαρμουσλή, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Κώστας Σπαθής, η Νεφέλη Γεωργαλά, η Δωρμήνα Εξάρχου, ο Άλεξ Κάβδας, η Ιωάννα Τσιλιλή και πολλοί ακόμα καλεσμένοι. Το live cooking session πλαισιώθηκε από ένα γεύμα αφιερωμένο στην βραβευμένη κουζίνα του Βαρούλκου στο 2ο επίπεδο του εστιατορίου με την πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου να ολοκληρώνει την εμπειρία.

Το μενού περιελάμβανε αθηναϊκή σαλάτα, ψητή σουπιά με κρέμα από «γεμιστά» και μους φέτας, ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και χριστόψαρο με κρέμα παντζάρι. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με το «Γλαστράκι», ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο δια χειρός του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη.

Ανοιχτό από το μεσημέρι, το Varoulko Seaside με τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του, αποτελεί διαχρονική επιλογή για γεύμα ή δείπνο, με τη θαλασσινή αύρα να συντροφεύει κάθε στιγμή και την εντυπωσιακή θέα να ταξιδεύει το βλέμμα.

Varoulko 10

Varoulko 11

Varoulko 21

Varoulko 18

Varoulko 26

Varoulko 20

Varoulko 19

Varoulko 12

Varoulko 25


Varoulko Seaside

Καθημερινά: 13:00 – 01:00, Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς, 210 5228400

FacebookTwitterTumblrPinterest