More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Smash`n Bun
  • TASTE

Το Smash`n Bun έχει γενέθλια

  • 21.01.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Η ισχύς εν τη ενώσει για τα πιο γευστικά γενέθλια!

Τρεις κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας: ο Άνταμ Κοντοβάς, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Βασίλης Μουρατίδης δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για τα τρία χρόνια λειτουργίας του πιο ποιοτικού street food του «Smash`n Bun»!

Το απόλυτο στέκι του πιο γευστικού street food, γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς για τρεις μήνες οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν burgers σχεδιασμένα από τους τρεις κορυφαίους σεφ!

Το αγαπημένο Smash`n Bun, που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά του Κολωνακίου τον Μάρτιο του 2021. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε για την ποιότητα των προϊόντων του αφού πρωτοστατεί η καλύτερη πρώτη ύλη, η φρεσκάδα και οι ξεχωριστές συνταγές του, που μετέτρεψε το street food στην απόλυτη γαστρονομική πρόταση της πόλης.

Φέτος το Smash`n Bun συμπληρώνει 3 χρόνια και για να ευχαριστήσει το κοινό της πρωτεύουσας που το αγκάλιασε από τα πρώτα του κιόλας βήματα, αποφάσισε να διοργανώσει ένα τρίμηνο event με τρεις διακεκριμένους σεφ, τους:  Άνταμ Κοντοβά, ΄Εκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη, που δημιουργούν το δικό τους burger.

Πρεμιέρα κάνει το burger του Άνταμ Κοντοβά στις 15 Ιανουαρίου, έναν μήνα μετά ακολουθεί το burger του΄Εκτορα Μποτρίνι για να  ολοκληρωθεί η γιορτή τον Μάρτιο με αυτό του Βασίλη Μουρατίδη. Άλλωστε είναι γνωστή η γοητεία που ασκεί το street food σε πολλούς κορυφαίους σεφ τα τελευταία χρόνια. Το burger του Άνταμ Κοντοβά θα αποτελείται από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές γεύσεις, στις οποίες ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα burger από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το νησί των Φαιάκων. Το event θα κλείσει τον Μάρτιο ο Βασίλης Μουρατίδης με το burger caprese που θα αποτελείται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pesto, ντομάτα, τηγανιτή mozzarella, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Το 2024 το σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει ξεχωριστές γευστικές στιγμές στους φίλους των ποιοτικών burgers.Τις προτάσεις των σεφ θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα και φυσικά από την πλατφόρμα της Wolt στον χώρο σας.

Smash`n Bun, Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Αθήνα, 210 7249 802

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Smash`n Bun

You May Also Like

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025
Il Giardino Segreto
View Post
  • TASTE

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 11.06.2025
Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes  
View Post
  • TASTE

Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.05.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok