More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

La Meat Maison
  • TASTE

Το νέο μενού του La Meat Maison από τον γητευτή των κρεάτων Μιχάλη Μερζένη

  • 30.10.2023
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

The Heat Is On στο La Meat Maison στην Κηφισιά!

Με ένα ολοκαίνουργο και λαχταριστό μενού που υπογράφει ο meat master Μιχάλης Μερζένης, την premier league των κοπών, αποκλειστικές ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο και τη signature απροσποίητα κομψή και πηγαία φιλική ατμόσφαιρα του εστιατορίου La Meat Maison στην Κηφισιά, δεν είναι να απορείς που η φετινή τάση της εστίασης στην Αθήνα θα είναι «meat is the new black!».

Το La Meat Maison κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και δεν σβήνει κεράκι στην τούρτα του. Αντίθετα, ανάβει νέες φωτιές στο καθιερωμένο στέκι των meat lovers στην Κηφισιά.

Με νέο σεφ τον γητευτή των κρεάτων Μιχάλη Μερζένη και ένα ολοκαίνουργο μενού όπου πρωταγωνιστούν οι καλύτερες συλλογές κοπών από όλον τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την καθηλωτική ποιότητα της πρώτης ύλης σε όλες του τις προτάσεις, το brand που είναι συνώνυμο με τις δυνατές εμπειρίες κρεοφαγίας, έρχεται φέτος να αποδείξει ότι το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει το La Meat Maison», δεν είναι τίτλος που του αποδόθηκε τυχαία.

Ο νέος κατάλογος κινείται σε comfort ρυθμούς με τα πιάτα – από το flat bread (με κυανό τυρί, φρέσκια τρούφα εποχής και πράσινο μήλο), τα short-ribs παστίτσιο (με φρέσκα ζυμαρικά, κρέμα τυριού μετσοβόνε και μανιτάρι πορτσίνι) και το chef’s rossini (με olive fed wagyu, foie gras, φρυγανισμένο brioche και πιπεράτη σάλτσα κόκκινου κρασιού) μέχρι το ιδιαίτερο beef foie gras (με λάδι wagyu, cranberries, τσιπς πράσο και συνοδευτικό ψωμί brioche) και το γύρο αρνί (με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς, chimichurri και γιαούρτι με κύμινο) – να «αρθρώνουν» μια ολοκαίνουργια γαστρονομική διάλεκτο γλώσσα, με επιρροές από τα «γλωσσάρια» της ελληνικής, της μεσογειακής και της μεσανατολικής κουζίνας.

«Θεωρούμε ότι το La Meat Maison και ο Μιχάλης Μερζένης είναι το ιδανικό ταίριασμα» δηλώνει ο συνιδιοκτήτης Christian El Helou και συνεχίζει «Στο νέο μας μενού εμπεριέχεται μια ευρύτερη γκάμα από premium κρέατα -από αρνί και κοτόπουλο έως βοδινό-,  τα οποία γίνονται ταυτόχρονα πρέσβεις των θεμελιωδών αξιών του brand που δεν είναι άλλες από τη δέσμευσή μας για εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη και τη δημιουργία κορυφαίων γευστικών εμπειριών».

«Σε αυτό το μενού» εξηγεί με τη σειρά του ο Μιχάλης Μερζένης «ακολουθήσαμε όλες τις νέες τάσεις που συνοψίζονται στο τρίπτυχο: εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, κατά το δυνατό ντόπια προϊόντα και επιλογές από μικροπαραγωγούς. Ενώ, εξακολουθούμε να «υποκλινόμαστε» στον πρωταγωνιστή αυτών των τραπεζιών, που δεν είναι άλλος από τις εξαιρετικές κοπές (τις οποίες αλλάζουμε στο μενού σε τακτά χρονικά διαστήματα), την ίδια ώρα προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε απλές και καθαρές γεύσεις, προκειμένου να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο αυτό τον απόλυτο ηγέτη του brand, το κρέας στην υψηλότερη ποιότητά του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πιάτα πολύχρωμα, ενδιαφέροντα, ταξιδιάρικα και που -πολλά- διαθέτουν και μια παιχνιδιάρικη διάθεση διάδρασης».  

Κι είναι αυτό το παιχνίδι της διάδρασης που πλέον έχει μεταμορφώσει και το εσωτερικό του concept store του La Meat Maison της Κηφισιάς και επέβαλε την αντικατάσταση των κλασικών βιτρινών με ξύλινους πάγκους… (δια)δράσης. Εδώ, όπου εξακολουθούν να πωλούνται οι μοναδικές κοπές – πολύτιμη συλλογή της κρεατολαγνικής μπράντας, αλλά και οι σαμπάνιες και τα κρασιά και όλα τα plus ones (από σάλτσες και μπαχαρικά μέχρι λάδια και ζυμαρικά) που θα απογειώσουν ένα γεύμα σε κρέας σε μία μοναδική εμπειρία γεύσης, οι καθημερινές αγορές γίνονται πλέον μια άμεση, προσωπική (και προσωποποιημένη) εμπειρία.

Λίγα Λόγια για το brand La Meat Maison

Θα μπορούσες να μας αποκαλέσεις εύκολα «Λάνσελοτ του κρέατος», «Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας», «Van Gogh του meat cutting»… Η ομάδα του La Meat Maison, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είμαστε οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία  και την διαρκή αναζήτησή μας για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.

Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.

Απευθυνόμενοι τόσο στο χονδρεμπόριο όσο και στη λιανική πώληση, εμείς οι άνθρωποι του La Meat Maison έχουμε μία αποστολή: να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.


La Meat Maison Κηφισιά | Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά

Για παραγγελίες και κρατήσεις: 210 8087372, 8085183

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • La Meat Maison

You May Also Like

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025
Il Giardino Segreto
View Post
  • TASTE

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 11.06.2025
Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes  
View Post
  • TASTE

Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.05.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok