More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
  • ATHENS RIVIERA

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens γιορτάζει το Πάσχα

  • 12.04.2022
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Με δύο υπέροχα Σαββατοκύριακα για όλη την οικογένεια, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens γιορτάζει το Πάσχα και την έναρξη της σεζόν!

 

Για τους Έλληνες, το Πάσχα είναι μία από τις σημαντικότερες γιορτές που μυρίζει άνοιξη. Είναι η αφορμή για να συγκεντρωθούν οικογένεια και φίλοι, να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο γλέντι, να χαρούν ο ένας τον άλλον και να υψώσουν τα ποτήρια τους για μία πρόποση αφιερωμένη στην απεριόριστη ομορφιά της φύσης και τα θαύματα της ζωής. Ανεξάρτητα από το δόγμα ή τις προσωπικές πεποιθήσεις του καθενός, είναι αδύνατο να μη συγκινηθεί κανείς από τη βαθιά πνευματικότητα που αγκαλιάζει τις παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας.

Καθώς οι θερμοκρασίες στην Αθήνα αρχίζουν να ανεβαίνουν, η Αθηναϊκή Ριβιέρα παραμένει ένας ιδανικός κοντινός προορισμός για όλη την οικογένεια. Στο Kids Club του ξενοδοχείου, οι μικροί επισκέπτες, παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως ψήσιμο πασχαλινών μπισκότων, face painting, κυνήγι σοκολατένιων αυγών, ζωγραφική, χειροτεχνίες, βάψιμο και διακόσμηση πασχαλινών αυγών. Παράλληλα, όλη την pre easter περίοδο καθώς και τη Μεγάλη Εβδομάδα στο lobby του Nafsika θα λειτουργεί ένα πασχαλινό pop up κατάστημα για να αγοράσετε λαχταριστά σοκολατένια αυγά και αφράτα τσουρέκια που έχουν επιμεληθεί οι pastry chef του ξενοδοχείου.

 

image00007

 

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ετοιμάζεται να γιορτάσει τόσο το Καθολικό όσο και το Ορθόδοξο Πάσχα σε δύο υπέροχα Σαββατοκύριακα τον Απρίλιο. Αυτό το Πάσχα, συγκεντρωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα για ένα κομψό ιταλικό δείπνο στο Mercato ή επιλέξτε ένα αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Ταβέρνα 37.

 

image00018image00020image00019

 

Πασχαλινό δείπνο με ιταλική αίσθηση στο Mercato

Κάντε ένα διάλειμμα φέτος από την παραδοσιακή προετοιμασία του πασχαλινού γεύματος της οικογένειας στο σπίτι και απολαύστε ένα πλούσιο ιταλικό δείπνο στο Mercato, την εκλεπτυσμένη τρατορία του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, το Σάββατο 16 Απριλίου. Ο γεννημένος στη Σικελία επικεφαλής σεφ Sergio Favata δημιούργησε ένα πλούσιο dinner menu για το Σάββατο του Πάσχα, του οποίου το αποκορύφωμα θα είναι το αρνί ιταλικού στυλ και μια πληθώρα ανοιξιάτικων λαχανικών και τοπικών εδεσμάτων.

 

image00011

image00009

 

Αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Ταβέρνα 37

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens προσφέρει ένα αυθεντικό ελληνικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στις 24 Απριλίου στην Ταβέρνα 37, δίπλα στη θάλασσα. Ο σεφ Θοδωρής Καρίνος δημιούργησε ένα πλούσιο εορταστικό μενού που περιλαμβάνει εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα όπως τζατζίκι, ντολμαδάκια και μελιτζανοσαλάτα. Δεν λείπουν φυσικά τα κλασικά πασχαλινά αγαπημένα, όπως το τρυφερό αρνάκι στη σούβλα, το κοκορέτσι και οι τραγανές πατάτες φούρνου με γραβιέρα. Σε αυτό το ξεχωριστό family style μενού της Ταβέρνας 37 φιγουράρουν επίσης το κριθαρότο με αστακό και φρέσκα μυρωδικά, καθώς και το χοιρινό κοντοσούβλι με ψητά λαχανικά. Ολοκληρώστε γλυκά το πλούσιο πασχαλινό γεύμα σας με τον σπιτικό μπακλαβά με φιστίκι και το δελεαστικό εκμέκ καταΐφι με καρύδι και κανέλα. Καθίστε αναπαυτικά, απολαύστε την παραθαλάσσια ατμόσφαιρα, τσουγκρίστε κόκκινα αυγά για καλή τύχη και διασκεδάστε με live ελληνική μουσική!

 

image00003image00002image00001

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Four Seasons Astir Palace
  • FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens
  • Four Seasons Athens
  • Mercato Four Seasons Athens
  • Πάσχα

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok