More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
  • ATHENS RIVIERA

Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

  • 15.04.2024
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens υποδέχεται τη νέα σεζόν με πασχαλινές δραστηριότητες

Πλούσιο με φρέσκες ανοιξιάτικες νότες, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens εγκαινιάζει επίσημα την εποχική επαναλειτουργία όλων των επιλογών διαμονής και φαγητού, ξεκινώντας από την πασχαλινή περίοδο.

Φέτος, η Taverna 37 επιστρέφει στη γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία της για την παραδοσιακή Κυριακή του Πάσχα, στις 5 Μαΐου. Ένα ειδικό νηστίσιμο μενού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι επίσης διαθέσιμο για πρώτη φορά από τη Δευτέρα 29 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου. Με τις πόρτες ανοιχτές σε όλο το ξενοδοχείο από τις 15 Απριλίου –συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου Arion και των εμβληματικών bungalows του– οι ηλιόλουστες μέρες συνεχίζονται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γεγονότα του χρόνου, στην Taverna 37 εξελίσσεται σε ένα μεγάλο γλέντι δίπλα στη θάλασσα. Το εκλεκτό, παραδοσιακό μενού υπογράφουν ο chef Αλέξανδρος Κοσκινάς και η ομάδα του, στήνοντας έξω σούβλες και ψησταριές για μια αυθεντική και άφθονη γιορτή με την πιο ζεστή ελληνική φιλοξενία.

Ψητό αρνί, χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι και γαρδουμπάκια πρωταγωνιστούν στο πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα εμβληματικά πιάτα της Taverna 37, όπως η τυροκαυτερή, το τζατζίκι, η μελιτζανοσαλάτα, τα ντολμαδάκια και το σπετσοφάι. Το κόστος για το γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στην Taverna 37 είναι 140€ ανά άτομο (χωρίς ποτά), και μπορείτε να κάνετε κράτηση online.

Γλυκά πασχαλινά εδέσματα

Οι πιο γλυκές πασχαλινές λιχουδιές προέρχονται από το πρόσφατα ανανεωμένο ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου, το Astron, και τα δημιουργικά χέρια του pastry chef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη και της ομάδας του. Πανέμορφα χειροποίητα πασχαλινά αυγά (τέσσερα μικρά αυγά στα 22€ και το μεγαλύτερο αυγό στα 30€), παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι (στα 17€) και άλλα πολλά εποχικά γλυκά είναι διαθέσιμα, κατόπιν παραγγελίας, σε εντυπωσιακές συσκευασίες προκειμένου να χαρίσετε στους αγαπημένους σας τα πιο γλυκά δώρα. 

Νηστίσιμο μενού για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η νηστεία είναι αναπόσπαστο μέρος των ορθόδοξων πασχαλινών παραδόσεων. Τιμώντας τις παραδόσεις, το ειδικό μενού του chef Κοσκινά εξασφαλίζει σε όλους μια μοναδική γευστική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας εποχιακά υλικά βιώσιμης προέλευσης, το μενού περιλαμβάνει ελαφριές επιλογές, όπως σαλάτα μαύρης φακής, ψητό χταπόδι και σπαγγέτι με γαρίδες.

Η εποχή της πλήρους άνθισης

Καθώς οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και πιο ζεστές, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ανθίζει στον ελληνικό ήλιο. Από τις 15 Απριλίου, η επαναλειτουργία των bungalows του ξενοδοχείου δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν την απόλυτη χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα. Το ανοιξιάτικο φως αφυπνά τα εποχιακά καταστήματα του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένης της pop up Spa boutique, καθώς και το εστιατόριο Helios δίπλα στην πισίνα που προσφέρει λαχταριστή λατινοαμερικάνικη κουζίνα και αναζωογονητικά vibes, χάρη στον νέο chef Manuel Del Campo.

«Το Ορθόδοξο Πάσχα είναι μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στο ελληνικό ημερολόγιο, μια εποχή νέων ξεκινημάτων και κοινών εορτασμών», σχολιάζει ο Philippe Roux-Dessarps, Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σηματοδοτήσουμε την περίσταση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της Αθηναϊκής Ριβιέρας με γευστικές εμπειρίες που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, παρουσιάζοντας και ένα πολύ ιδιαίτερο νηστίσιμο μενού που επιτρέπει πνευματικό στοχασμό και ευεξία. Είναι μια εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία», καταλήγει.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Four Seasons Astir Palace
  • FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens
  • Four Seasons Athens
  • Πάσχα

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok