More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

Πάσχα στο One&Only Aesthesis | Παράδοση, γεύση και μοναδικές στιγμές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
  • ATHENS RIVIERA

Πάσχα στο One&Only Aesthesis | Παράδοση, γεύση και μοναδικές στιγμές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

  • 07.04.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Ευεξία, γεύση και αυθεντικές στιγμές στο πασχαλινό σκηνικό του One&Only Aesthesis.

Αυτήν τη γιορτινή περίοδο, το One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν το Πάσχα με τρόπο αυθεντικό και ξεχωριστό. Σε ένα καταπράσινο, ανθισμένο τοπίο δίπλα στη θάλασσα, το εμβληματικό resort συνθέτει ένα πασχαλινό σκηνικό γεμάτο με παραδοσιακές γεύσεις, εκλεπτυσμένες εμπειρίες και στιγμές χαλάρωσης που ανανεώνουν το σώμα και το πνεύμα. Από γευσιγνωσίες και δημιουργικά masterclasses μέχρι εμπειρίες ευεξίας και μοναδικά δείπνα με θέα τον Σαρωνικό, το φετινό Πάσχα στο One&Only Aesthesis αναμένεται να μείνει αξέχαστο.

Απολαύσεις που εμπνέουν τις αισθήσεις

Από τις γαστρονομικές προτάσεις των εορτών που ξεχωρίζουν, το νέο μενού του Ora by Ettore Botrini προσφέρει την ιδανική αφορμή για μια γευστική συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα. Στην καρδιά του resort, με φόντο τη θάλασσα και πλάι στην πισίνα, σε έναν χώρο με μοναδική αισθητική, το εστιατόριο παρουσιάζει έναν ξεχωριστό συνδυασμό θαλασσινών και εκλεκτών κρεατικών, εμπλουτισμένο με ελληνικές και ιταλικές πινελιές που αναδεικνύουν τη δημιουργική προσέγγιση της κουζίνας του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef.

Αντίστοιχα, το Manko Athens κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας εντάσσει στο μενού του ειδικά πασχαλινά πιάτα, συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με τη ζωντανή κουζίνα του Περού. Στο επίκεντρο βρίσκεται το Lamb Chorrillano – αργομαγειρεμένος ώμος αρνιού, ψημένος στη σχάρα με ají amarillo, σάλτσα χυμού καλαμποκιού, choclo cakes και γιαούρτι με rocoto.

Για την ολοκλήρωση της εμπειρίας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Choco Chirimolla, ένα επιδόρπιο εμπνευσμένο από την περουβιανή σοκολάτα, με αφρό μαύρης σοκολάτας, κρέμα chirimolla, μαρέγκες μέντας και τραγανό τσουρέκι – μια δημιουργική σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για τις ημέρες του Πάσχα.

Ευεξία και γαλήνη στο Guerlain Spa

Η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για εσωτερική ισορροπία και ανανέωση. Το Family Treat Day, από 14 έως 21 Απριλίου, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να απολαύσει ένα 60λεπτο Imperial Relaxing Massage, μια πολυτελή εμπειρία που καταπραΰνει σώμα και πνεύμα.

Ταυτόχρονα, για τους μικρούς επισκέπτες έχει σχεδιαστεί το Sweet Secrets of the Bee, μια διασκεδαστική συνεδρία μασάζ 45 λεπτών, με έμπνευση από το μέλι. Στο τέλος της συνεδρίας κάθε παιδί θα λάβει ένα πασχαλινό Goodie Bag, γεμάτο με λαχταριστές εκπλήξεις.

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο resort

Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα τα δωμάτια, τα bungalows, οι σουίτες και οι βίλες του One&Only Aesthesis ντύνονται με πασχαλινά χρώματα και αποκτούν ανοιξιάτικη αύρα. Επιλεγμένες συνθέσεις εποχιακών λουλουδιών, στεφάνια και καλάθια με αρωματικά άνθη δημιουργούν μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αίσθηση ελληνικής φιλοξενίας και πολυτέλειας από την πρώτη στιγμή.

Επιπλέον, μια σειρά από  Mixology & Cooking Masterclasses αναμένουν όσους επιλέξουν να διαμείνουν στο resort την εορταστική περίοδο, προσφέροντας ένα ταξίδι αυθεντικών ελληνικών γεύσεων και συνδυάζοντας δημιουργικότητα και παράδοση σε ένα περιβάλλον ιδανικό για όσους αγαπούν την τέχνη της φιλοξενίας.

Παράλληλα, στις 17 Απριλίου, οι διαμένοντες στο resort θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εκλεκτή γευσιγνωσία ελληνικών κρασιών – μια εμπειρία που τιμά τον ελληνικό αμπελώνα, αναδεικνύοντας ποικιλίες υψηλής ποιότητας και αρώματα με έντονο χαρακτήρα.

Ενώ, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δροσερά spritzers και ευφάνταστα κοκτέιλ στα bar του resort, που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αισθητική τους – είτε στο κομψό Alelia, είτε στο εντυπωσιακό bar του Manko Athens.

Μεγάλη Τετάρτη: Στιγμές χαλάρωσης

Η προετοιμασία για το Πάσχα ξεκινά με μια Easter Meditation & Sound Bath συνεδρία στο Guerlain Spa. Αξιοποιώντας ήχους και μουσική για βαθιά χαλάρωση, προσφέρει μια ολιστική εμπειρία που ηρεμεί το νευρικό σύστημα και αναζωογονεί σώμα και πνεύμα.

Μεγάλη Παρασκευή: Παράδοση και ηρεμία

Η μέρα ξεκινά με μια δυναμική συνεδρία Pilates στο Club One, προσφέροντας στους επισκέπτες όλων των επιπέδων ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια και ευεξία. Για όσους ταξιδεύουν με παιδιά, δημιουργικές δραστηριότητες στο KidsOnly Club, όπως η παραδοσιακή βαφή κόκκινων αυγών, προσφέρουν χαρά και επαφή με την ελληνική κληρονομιά.

Μεγάλο Σάββατο: Κορύφωση της γιορτής

Το πρωινό ξεκινά με το Family Sprint Challenge, μια βιωματική δραστηριότητα που ενισχύει το ομαδικό πνεύμα και την ευεξία. Το βράδυ, το ORA by Ettore Botrini προσκαλεί το κοινό σε ένα εορταστικό δείπνο με σύγχρονες ελληνικές γεύσεις. Η παραδοσιακή μαγειρίτσα, διαθέσιμη τόσο στην κλασική όσο και στη vegan εκδοχή της, πλαισιώνεται από δημιουργίες που παντρεύουν την τοπική γαστρονομία με τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη.

Κυριακή του Πάσχα: Απόλαυση και γιορτινός ρυθμός

Μετά τις πρωινές εορταστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, οι επισκέπτες καλούνται στο Ora για ένα πασχαλινό γεύμα υψηλής γαστρονομίας. Με φρέσκα θαλασσινά, πλούσιο BBQ και το παραδοσιακό αρνί σερβιρισμένα σε έναν εκλεπτυσμένο μπουφέ, η εμπειρία αυτή συνδυάζει τη χαρά της γιορτής με την πολυτέλεια της απόλυτης φιλοξενίας.

RESERVATIONS
+30 21 6686 1000 

ORA BY ETTORE BOTRINI
+30 216 686 1310 

MANKO ATHENS
+30 216 686 1900 

GUERLAIN SPA
+30 216 686 1700 

One&Only Aesthesis, Λεωφόρος Ποσειδώνος 110, Γλυφάδα, 16674, Αθήνα

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ATHENS RIVIERA
  • ONE&ONLY
  • ONE&ONLY AESTHESIS
  • ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

You May Also Like

Μπορεί το κοσμοπολίτικο να είναι ανεπιτήδευτο; Αυτή την εξίσωση λύνει το Abra Ovata. Φωλιασμένο στην αγκαλιά της μαγικής λίμνης, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που μετατρέπει μια επίσκεψη –είτε για ένα γρήγορο γεύμα μετά από μια βουτιά, είτε για ποτό και finger food στους αναπαυτικούς καναπέδες είτε για ένα early δείπνο που γράφεται στα ημερολόγια με χρυσά γράμματα– σε απόδραση που αγκαλιάζει και τις πέντε αισθήσεις. Εκλεπτυσμένο αλλά ανεπιτήδευτο, είναι ένα μέρος όπου το φαγητό, το περιβάλλον και οι άνθρωποι συνυπάρχουν σε ισορροπία και αρμονία. Εδώ, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, αλλά τίποτα δεν είναι υπερβολικό. Ο excutive σεφ John Skotidas, μεγαλωμένος στον Παναμά και την Αθήνα, με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου, έχει δημιουργήσει με αφετηρία την απλότητα και αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας και τα φρέσκα, εποχιακά υλικά της ελληνικής γης, ένα fusion μενού που επηρεάζεται από τη Νότια Αμερική και την Ασία, αντικατοπτρίζοντας το προσωπικό και μαγειρικό του υπόβαθρο. Έξυπνα χωρισμένο σε Land, Sea και Farm, το μενού του Abra Ovata, σε άψογη εκτέλεση από τον Βαγγέλη Δαγδελένη, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα όπως Καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και sofrito miso, Καλαμάρι με αγιολί εστραγκόν και togarashi, Porterhouse με πιπεριές Padrón και μεδούλι, όλα με πρώτη ύλη φρέσκα, εποχιακά υλικά. Σταθερές αξίες ο ζουμερός τόνος με ελαιόλαδο, yuzu και χαλαπένιο, μια έκρηξη στον ουρανίσκο, και η «Αθηναϊκή», την οποία ο Skotidas οραματίστηκε με καβούρι σερβιρισμένο πάνω σε μπρουσκέτα από τραγανό τηγανισμένο ρύζι και πασπαλισμένο με σκόνη αυγοτάραχου. Kαι φυσικά η διάσημη πια παέγια με κόκκινες γαρίδες, μύδια μπρεζέ και μαστιχωτό χταπόδι και το bomba ρύζι μαγειρεμένο σε ζωμό ψαριού και λάδι XO. Η Καλλιόπη Μάρου επιμελείται τα γλυκά, όπου ο σταρ είναι το Paris Brest, εμπνευσμένο από τον ποδηλατικό αγώνα μεταξύ Παρισιού και Βρέστης, όμως εδώ αντί για κρέμα, ανάμεσα στη χρυσή ζύμη choux βρίσκεται μια γενναιόδωρη στρώση από πάστα φιστικιού – και το αποτέλεσμα είναι magnifique. Η καλύτερη ώρα για ένα δείπνο είναι φυσικά το σούρουπο, όταν blue light δημιουργεί ένα κινηματογραφικό σκηνικό, όμως το Abra Ovata (παίρνει το όνομά του από ένα σπάνιο κοχύλι που απαντάται μόνο εδώ) αναβαθμίζει από το πρωί τη βουτιά στη λίμνη με ένα εμπνευσμένο snack menu και υψηλού επιπέδου cocktails με φρέσκα βότανα. Σερβίρονται στους μεγάλους καναπέδες κάτω από τις ομπρέλες, που φέτος ντύθηκαν από τη Zeus+Dione σε μια ιδανική συνύπαρξη των δύο ταυτοτήτων που μεταφράζουν την ελληνική απλότητα στο σύγχρονο zeitgeist. Για lunch υπάρχει και το όμορφο Deck, που ενώνει τα δύο επίπεδα, εστιατορίου και λίμνης, μια ανάσα από τα νερά. Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία, το Abra Ovata είναι προορισμός για εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από exclusive δεξιώσεις με φόντο την αντανάκλαση του φεγγαριού στα νερά μέχρι υψηλού επιπέδου brand events και εκλεπτυσμένα private dinners, ο χώρος προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση με διακριτική πολυτέλεια και έναν λιτό και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο. Το Abra Ovata λειτουργεί καθημερινά, προσφέροντας Snack Menu στις lounge περιοχές και την περιοχή των κολυμβητών από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ενώ στο εστιατόριο σερβίρει Lunch Menu από τις 12.30 μ.μ. και Dinner Menu από τις 7.30 μ.μ.
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Abra Ovata | Ένα ταξίδι γεύσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 05.06.2025
Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Cova Aperitivo Moments | Η πιο κομψή καλοκαιρινή συνήθεια ξεκινά στην Astir Marina Βουλιαγμένης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.06.2025
Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Sumosan καταφθάνει στο One&Only Aesthesis

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 23.05.2025
 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας  
View Post
  • ATHENS RIVIERA

 Τα ASTERIA Γλυφάδας ξαναγράφουν το καλοκαιρινό κεφάλαιο της Ριβιέρας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 20.05.2025
Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Η Zeus+Δione άνοιξε τη νέα της boutique στην Astir Marina

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.05.2025
Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Λίμνη Βουλιαγμένης x Zeus + Dione | Όταν η φύση γίνεται καμβάς υψηλής τέχνης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.04.2025
Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη
View Post
  • ATHENS RIVIERA

Beefbar State of Mind | Το απόλυτο γευστικό rendez-vous της άνοιξης στη Βουλιαγμένη

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 26.04.2025
The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας
View Post
  • ATHENS RIVIERA

The C – Beach Restaurant | Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά στην παραλία της Βούλας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.04.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok