More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • 25.09.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Γιορτάστε την World Lobster Day με ξεχωριστές γεύσεις.

Με αφορμή της World Lobster Day στις 25 Σεπτεμβρίου, το Moo Casa αφιερώνει τις ημέρες που ακολουθούν και έως το τέλος του μήνα στον αστακό, δίνοντάς του τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο μενού εξάλλου το Steak & Lobster αποτέλεσε την έμπνευση για την δημιουργία του εστιατορίου, που μόλις έκλεισε τον ένα χρόνο λειτουργίας του. 

Από τις 25 έως τις 30 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από το πληθωρικό μενού του MooCasa και νέες, δημιουργικές προτάσεις και γευστικούς συνδυασμούς που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα και την φίνα γεύση του αστακού. Comfort μικρά πιάτα και άλλες προτάσεις κοσμοπολίτικου χαρακτήρα θα είναι διαθέσιμα για γεύμα ή δείπνο, όπως επίσης και στο brunch της Κυριακής.

Το ωραίο περιβάλλον του εστιατορίου, με την πάντα ζεστή εξυπηρέτηση, τα signature cocktails και τις επιλογές σε ετικέτες κρασιού, δημιουργούν τον ιδανικό προορισμό για να απολαύσει κανείς αστακό σε πολλές εκδοχές και συνδυασμούς.  

MooCasa Steak & Lobster

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο 

Κρατήσεις: Τηλ. 210 2750006

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

You May Also Like

Etien Pizza Bar | Η νέα εποχή της ιταλικής πίτσας “προσγειώνεται” στην Αθήνα
View Post
  • TASTE

Etien Pizza Bar | Η νέα εποχή της ιταλικής πίτσας “προσγειώνεται” στην Αθήνα

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 18.11.2025
George, The Lobby Bar| Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George
View Post
  • TASTE

George, The Lobby Bar| Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 03.11.2025
Elea | Μια νέα οπτική στην ελληνική γεύση
View Post
  • TASTE

Elea | Μια νέα οπτική στην ελληνική γεύση

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.10.2025
Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok