More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA

Newsletter

More Trends More Trends
More Trends More Trends More Trends More Trends
  • FASHION
    • COLLECTIONS
    • TRENDS
    • SHOPPING
    • FASHION NEWS
    • STREET STYLE
  • BEAUTY
    • SKINCARE
    • MAKE UP
    • HAIR
    • NAILS
    • PERFUMES
    • WELLNESS
  • LIVING
    • TASTE
    • INTERIOR
    • ART & CULTURE
  • LIFESTYLE
    • EVENTS
    • FACES
    • LIFE
    • NEWS
  • TRAVEL
    • HOTELS & VILLAS
    • DESTINATIONS
  • ATHENS RIVIERA
Newsletter

MooCasa: Η ξεχωριστή εμπειρία του Steak & Lobster
  • TASTE

MooCasa: Η ξεχωριστή εμπειρία του Steak & Lobster

  • 28.05.2025
  • Μαρία Τσουκαλά
Total
0
Shares
0
0
0

Η θάλασσα και η στεριά συνυπάρχουν στο ίδιο πιάτο, δίπλα σε άλλες γευστικές προτάσεις, σε ένα πολύ ξεχωριστό και μοναδικό concept για τα αθηναϊκά δεδομένα που ήδη οι foodies της πόλης έχουν ξεχωρίσει.


Το MooCasa  υπογράφει μια εμπειρία που ισορροπεί ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη φινέτσα και την αυθεντική απόλαυση. Σε έναν διακριτικά πολυτελή, άνετο και κομψό χώρο στην off-Broadway γειτονιά του Νέου Ηρακλείου, το πιάτο Steak & Lobster πρωταγωνιστεί: εκλεκτές κοπές κρέατος συνδυάζονται με φρέσκο αστακό, δημιουργώντας μια γευστική σύνθεση που παραπέμπει στα steak houses της Αμερικής. Το πιάτο εξάλλου αυτό γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα κορυφαία steak houses της μεσοπολεμικής Νέας Υόρκης, έγινε ένα από τα πιο εμβληματικά τους και απολαμβάνεται μέχρι σήμερα. 

Comfort πιάτα και κοσμοπολίτικος χαρακτήρας

Αυτός ο συνδυασμός είναι και το σήμα κατατεθέν του MooCasa: premium κοπές κρέατος συνδυασμένες με αστακό σε ένα πλατό, που συνοδεύονται με τηγανητές πατάτες, πράσινη σαλάτα και αρωματικό βούτυρο  για 2 άτομα. Η κοπή που επιλέγεται για το πιάτο είναι το Flatiron steak, ενώ ο αστακός προέρχεται από τη Jamaica.

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστεί το steak, επιλέγοντας ακόμη πιο premium κοπές από τη μεγάλη γκάμα βοδινών που σερβίρει το MooCasa, και να επιλεγεί ο αστακός, ο οποίος μπορεί να είναι είτε μπλε από την Βρετάνη είτε ελληνικός ή ακόμη και κολοχτύπα, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα. Η μαγειρική ομάδα του εστιατορίου δίνει μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες των ψησιμάτων, τόσο στα κρέατα όσο και στα θαλασσινά, με στόχο την απόλυτη ακρίβεια και κυρίως την εξασφάλιση της γεύσης.

Το Steak & Lobster concept στο MooCasa ενισχύει το πληθωρικό μενού με comfort πιάτα κοσμοπολίτικου χαρακτήρα από τη στεριά και τη θάλασσα, διαθέσιμο όλη την ημέρα για γεύμα ή δείπνο, ενώ το brunch της Κυριακής έχει και κάποιες ακόμη επιλογές. 

Στο Raw Bar η ποικιλία από εκλεκτά στρείδια Γαλλίας  μπορεί να συνδυαστεί με χαβιάρι Ossetra Sturia, σε ένα Seafood Tower με γαρίδες, σαλάτα μπλε καβουριού και παγωμένη βότκα. Στο νέο μενού αξίζουν ιδιαίτερη αναφορά το Vitello Tonato, το Wagyu beef καρπάτσιο, τα beef nigiri και το ceviche με ψάρι ημέρας και γαρίδες, τα οποία συμπληρώνουν τις επιλογές. Στην ίδια γευστική κατεύθυνση, ακολουθούν πιο πληθωρικά πιάτα “to share”, όπως τα κεφτεδάκια με κιμά wagyu και κρέμα γραβιέρας Νάξου, τα lobster rolls, τα χοιρινά short ribs με σπιτική σάλτσα BBQ, οι κροκέτες αστακού και άλλα.

Στα κύρια πιάτα, η απόλαυση είναι στο απόλυτο επίκεντρο:  Μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών κοπών βοδινού, από Black Angus Ουρουγουάης και αμερικάνικο Wagyu, έως Porter House από κορυφαία ελληνική φάρμα στην Ελασσόνα και Kobe Beef Α5 από την Ιαπωνία καθώς επίσης Wagyu beef burger και Seafood fettuccine. Το MooCasa επενδύει σε πολύ υψηλού επιπέδου πρώτες ύλες, καθώς η ποιότητα καθορίζει την ταυτότητα και τη γευστική του φιλοσοφία.

Στο MooCasa και για brunch

Το brunch κάθε Κυριακή περιλαμβάνει πολλά από τα πιάτα του all day μενού, καθώς και ορισμένα ακόμα, ειδικά φτιαγμένα για το κυριακάτικο τραπέζι, και, φυσικά, το signature “Steak & Lobster”.

Σε αυτά τα ανέμελα και χαλαρά πρωινά και μεσημέρια της Κυριακής, που όλοι τυλιγόμαστε σε ένα κουκούλι ξεγνοιασιάς και περνάμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, δεν μπορούν να λείπουν τα αυγά. Το MooCasa έχει ετοιμάσει για αυτή την περίσταση μια απολαυστική Egg Experience, όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν panko eggs με τραγανό Wagyu, κρέμα πατάτας και σχοινόπρασο, Benedict Salmon Eggs, Croque Madame, Steak & Eggs, κ.ά. 

Το Steak & Lobster concept του MooCasa πλαισιώνει η εκτενής λίστα κρασιών με επιλογές από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα και τα signature cocktails που σχεδιάστηκαν για να συνοδεύσουν τις γεύσεις και αναδεικνύουν τη φιλοσοφία της υψηλής ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια.

MooCasa Steak & Lobster

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο 

Κρατήσεις: Τηλ. 210 2750006

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

You May Also Like

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης
View Post
  • TASTE

Brunch Sessions at Geco | Το φθινόπωρο αποκτά τον δικό του ρυθμό στο κέντρο της πόλης

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 17.10.2025
Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας
View Post
  • TASTE

Liystor | Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 10.10.2025
Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες, παρέες και η υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια
View Post
  • TASTE

Dopios στη Γλυφάδα | Μεζέδες και παρέες με την υπογραφή του Χριστόφορου Πέσκια

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 09.10.2025
MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο
View Post
  • TASTE

MooCasa | Ο αστακός σε πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 25.09.2025
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Odera Tinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού
View Post
  • TASTE

Η νέα γαστρονομική πρόταση του OderaTinos, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαρμαρινού

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 22.08.2025
Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο
View Post
  • TASTE

Nobu Food Festival 2025 | Γαστρονομικές βραδιές με τον σεφ Nobu Matsuhisa σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 12.06.2025
Il Giardino Segreto
View Post
  • TASTE

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 11.06.2025
Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes  
View Post
  • TASTE

Semiramis & KOUMKAN | Το απόλυτο καλοκαιρινό rendez-vouz δροσιάς, γεύσης και summer vibes

  • Μαρία Τσουκαλά
  • 30.05.2025

Sign Up for Our Newsletters

Join The “More Trends” Lifestyle World

More Trends
  • ABOUT
  • Terms of use
  • Contact
Your Premium Lifestyle Magazine

Input your search keywords and press Enter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok