Αυτά τα Χριστούγεννα η M· A·C COSMETICS θα σας κάνει να πιστέψετε στη μαγεία!

 

Ta-da! Τα φετινά Χριστούγεννα, μοιράστε τη μαγεία της M· A·C  με μαγευτικά δώρα. Αντλώντας έμπνευση από την υπνωτική μαγεία των Χριστουγέννων, η M· A·C  δημιούργησε  μια συλλογή που παίζει με οπτικές ψευδαισθήσεις, μαγικές αποκαλύψεις, απίστευτα «τρικ» του μακιγιάζ και δημιουργικότητα.

Χαρίστε το δώρο της άμεσης ανανέωσης, με ολοκαίνουργιες, limited-edition αποχρώσεις για μάτια, χείλη και πρόσωπο – εναλλακτικά επιλέξτε ένα kit με αγαπημένα best-sellers, αλλά και αποχρώσεις που κυκλοφορούν για πρώτη φορά, σε μια ολοκληρωμένη συλλογή, έτοιμη να την δωρίσετε στους αγαπημένους σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σαγηνεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με εντυπωσιακά δώρα, βγαλμένα από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων, σε άκρως σαγηνευτικές συσκευασίες.

 

77.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickAdventCalendar_ProductWithCarton_300dpiΗ συλλογή Hypnotizing Holiday είναι εδώ για να σας μετατρέψει στον προσωπικό σας M· A·C gician! Χρωματίστε τα χείλη σας με έναν από τους πέντε τόνους κραγιόν και έπειτα επιτρέψτε στις πέντε Lipglass αποχρώσεις να σας αιχμαλωτίσουν με ένα ξόρκι. «Είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα χείλη σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ σκίασης» λέει η Αμερικανίδα Senior Artist Tiffany Johnston.

 

40.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickMistletoeMattePKLipstickX5_Brand_ProductOnly_300dpi

60.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickTinyTricksMiniLipglassTrio_Cool_Brand_ProductWithCarton_300dpi

Άμπρα-Κατάμπρα ! Όλη σας η προσοχή θα στραφεί στο εντυπωσιακό eye-liner και τις πέντε μαγικές αποχρώσεις του, οι οποίες μόνο συνηθισμένες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν – ενώ παράλληλα οι σκιές ματιών φλερτάρουν με το φως και τις λάμψεις τους, αναδεικνύοντας τις μαγικές τους αποχρώσεις. «Η ικανότητα τους να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως, τις καθιστά ιδανικές για κάθε περίσταση» αναφέρει η Johnston. Οι πέντε πολύχρωμες αποχρώσεις, που φέρουν τη λάμψη ενός καλειδοσκόπιου, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν στα μάτια σας ένα υπέρκφλαμπρο μακιγιάζ, ιδανικό για τη γιορτινή περίοδο! «Είτε μόνες τους, είτε συνδυασμένες με άλλες αποχρώσεις, αυτές οι σκιές μπορούν να απογειώσουν το look σας.» Ολοκληρώστε το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με την τελική πινελιά: εντυπωσιακές βλεφαρίδες που μαγνητίζουν!

 

Untitled-1

Είστε λάτρεις των sets; Διαλέξτε ανάμεσα σε οποιοδήποτε kit της συλλογής. Τα 18 μαγικά kits που έχει διαλέξει η M· A·C   για εσάς αυτή τη γιορτινή σεζόν είναι έτοιμα να αιχμαλωτίσουν τα βλέμματα. «Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που αγοράζεται – αλλά η διασκέδαση σίγουρα είναι» αναφέρει η  Johnston. «Αν θέλεις τόσο το μακιγιάζ σου όσο και τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφέρεις να αποπνέουν μια καλλιτεχνική αίσθηση, η M· A·C  έχει όλη τη μαγεία που χρειάζεσαι.

42.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickAceYourFaceLookInABox_Neutral_Brand_ProductWithCarton_300dpi

48.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickAceYourFaceLookInABox_Red_Brand_ProductWithCarton_300dpi

50.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickFlashDropsTrio_Brand_ProductWithCarton_300dpi

45.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickNowYouSeeMeExtraDimensionEyeKit_Golden_Brand_ProductWithBag_300dpi

67.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickTricksOfTheTradeKit_Brand_ProductsWithCarton_300dpi

38.MAC_HYPNOTIZING HOLIDAY_Lipstick_ForMyNextTrickKissOfMagicLipKit_Brand_ProductWithCarton_300dpi

FacebookTwitterTumblrPinterest