Ένα καλοκαίρι με «Havaianas διάθεση»

Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς θα ήταν τα καλοκαίρια μας χωρίς τις Havaianas μας. Γιατί όσοι με παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι λατρεύω τη θάλασσα και το καλοκαίρι. Εάν κάνω ένα flashback, ένα μεγάλο μέρος των πιο όμορφων στιγμών της ζωής μου τις έχω ζήσει φορώντας Havaianas. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλοκαίρι, παραλία, διακοπές, χωρίς αυτές. Γιατί είναι ένα brand συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της!

Με κύριο γνώμονα την αίσθηση υπευθυνότητας εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης περιόδου για όλο τον κόσμο, αλλά και με πνεύμα αισιοδοξίας και πρωτοπορίας, το αγαπημένο μας βραζιλιάνικο brand, πριν μερικές μέρες πραγματοποίησε την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της φετινής συλλογής Havaianas  Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Εκπρόσωποι από τα MME, bloggers, influencers, συντονίστηκαν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM και ήρθαν «κοντά», βιώνοντας μια ξεχωριστή και καλοκαιρινή εμπειρία.

Επίτιμοι καλεσμένοι της παρουσίασης ήταν η Mrs. Merel Werners, Marketing Director Havaianas EMEIA και ο κ. Στέργιος Καρακώστας, Country Manager του brand Havaianas σε Ελλάδα και Κύπρο.

.

1_Havaianas First Digital Presentation _ 7th May 2020

.

Η Mrs. Merel Werners εξέφρασε το θαυμασμό της προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και όσον αφορά την επικοινωνιακή πρωτοπορία με τη διοργάνωση της πρώτης διαδικτυακής παρουσίασης για το brand παγκοσμίως. Τόνισε ασφαλώς ότι ο σκοπός του brand παραμένει πάντα ο ίδιος: να δίνει χρώμα, χαρά και ευτυχία στους ανθρώπους, που είναι πάντα το επίκεντρο όλων των δράσεων του.

Ο κ. Στέργιος Καρακώστας τόνισε τη σημασία που δίνει το brand στην αναζήτηση νέων τρόπων επικοινωνίας τόσο με τους εκπροσώπους της μόδας και του lifestyle, όσο και με το καταναλωτικό κοινό, αλλά και την ελπίδα και προσμονή για ένα καλοκαίρο που θα είναι ναι μεν διαφορετικό, αλλά θα έχει σίγουρα «Havaianas διάθεση».

Η συλλογή για το 2020 για άλλη μια φορά μοναδική. Τα κλασικά σχέδια παραμένουν, ενώ νέες προσθήκες έρχονται να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι κλασικές Havaianas  οι οποίες πλέον βγαίνουν με διπλή σόλα, προσθέτοντας πόντους.

.12_Havaianas Apparel

9_Havaianas 2020

10_Havaianas Slide Women 2

4_Havaianas Slim Flatform 2

9_Havaianas 2020-2

7_Havaianas You St.Tropez 2

6_Havaianas You St.Tropez

3_Havaianas-Slim-Flatform

9_Havaianas 2020-6

9_Havaianas 2020-5

5_Havaianas-Slim-Sparkle

9_Havaianas Slide Women

9_Havaianas 2020-1

11_Havaianas-Logomania

.

Αν θες και εσύ να παρακολουθήσεις την παρουσίαση ηλεκτρονικά μπορείς εδώ:

Facebook: https://bit.ly/3cjly4w

Instagram: https://bit.ly/2SP6LH9


Εξερευνήστε εδώ τη νέα συλλογή: https://www.havaianas-store.com

FacebookTwitterTumblrPinterest