Η  Kérastase, το assai seaside & το Sadhu Hair μας πρόσφεραν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα, στην όμορφη παραλία του Astir Beach!

 

Με ένα ξεχωριστό κάλεσμα σε δημοσιογράφους & influencers γιόρτασε το ξεκίνημα του καλοκαιριού η Κérastase. Αφορμή στάθηκε η συνεργασία του Σταμάτη Καραΐσκου, ιδιοκτήτη του sadhu hair και ambassador της Κérastase στην Ελλάδα, με το καλοκαιρινό seaside project του assai στην Astir Βeach.

Το assai seaside είναι ένα καλοκαιρινό concept που άνοιξε τις πόρτες του πάνω στο κύμα της Astir Beach. Με μότο «Αναζωογονήστε πρόσωπο, σώμα, και ψυχή. Αφήστε την φροντίδα σας στους ειδικούς» προσφέρει vip spa εμπειρίες. Εκεί, ο Σταμάτης Καραΐσκος και η ομάδα του sadhu hair αναλαμβάνουν να αναζωογονήσουν τους επισκέπτες μέσα από μια πολυτελή εμπειρία με την υπογραφή της Κérastase, της κορυφαίας επαγγελματικής μάρκας περιποίησης μαλλιών.

 

IMG-6637

IMG-6690

CW5B2690CW5B2694

 

Άλλωστε και οι τρεις μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ομορφιά και την ευεξία μέσα από πολυτελείς και προσωποποιημένες εμπειρίες. Μια τέτοια εμπειρία είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και εμείς και να αφεθούμε στα χέρια της ομάδας του sadhu hair για ένα μοναδικό hair pampering by the beach!

Σε one to one ραντεβού, όλες οι καλεσμένες χαλαρώσαμε στο χώρο του assai seaside απολαμβάνοντας μια προσωποποιημένη τελετουργία Κérastase, με βάση τις ανάγκες των μαλλιών μας, ύστερα από διάγνωση και συζήτηση με το Σταμάτη Καραΐσκο.

Το σκηνικό που δημιούργησε η Κérastase έφερε κοντά την Αθηναϊκή με τη Γαλλική Ριβιέρα και ενθουσιασμένες  φωτογραφηθήκαμε με καλοκαιρινή διάθεση και μοναδικά summer hair looks από την ομάδα του sadhu hair!

 

CW5B3086

CW5B2718

CW5B3066

IMG-6646-jpg (1)

IMG-8033

CW5B2689


*Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για τον COVID-19. 

#ΚérastaseGreece

Ανακαλύψτε περισσότερα www.Κérastase .gr

Facebook: @Κérastase  Greece

Instagram: @Κérastase _official

FacebookTwitterTumblrPinterest